nlc.hu
Sztárok

Szécsi Debóra így küzdött meg a pánikbetegséggel

Cooky menyasszonya, Szécsi Debóra a pánikbetegségéről beszélt

Elárulta, hogyan sikerült legyőznie.

Cooky és Szécsi Debóra egy műsorban tűntek fel együtt, bár ekkor még sokan azt mondták, hamarosan vége is lesz a kapcsolatuknak. Nem bizonygatták senkinek a szerelmüket, és azóta is együtt vannak. A kétgyermekes édesanya saját követőbázist alapított az Instagramon, a rajongóinak pedig folyamatosan beszámolt a mindennapjaikról, legyenek azok boldog vagy szomorú hírek. A napokban tartott egy kérdezz-feleleket az egy napig elérhető Instagram-sztorijában, melyben a pánikbetegségéről kérdezték. Debóra elmondta, hogy volt idő, amikor pánikrohamai voltak.

„A pánikbetegség szerintem a világ legrosszabb dolga, de aki átélt pánikrohamot, vagy benne van ebben az egészben, az tudja… Nekem nagyon sokat segített egyébként a családom, Krisztián, illetve az, hogy az agyamat átállítottam. Amikor benne voltam ezekben a pánikokban, akkor konkrétan mindenben a legrosszabbat kerestem, mindenből a legrosszabb forgatókönyvet hoztam ki, hogy a legrosszabb fog történni, és ezt állítottam át az agyamban, hogy nem mindig a legrosszabb történik, nem mindig a legrosszabb kimenetele lehet a dolgoknak. Ez az ami segített, illetve ez a kis spré, hogy ha nagyon nagy baj van, ezt be szoktam fújni. Én azt szoktam mindenkinek mondani, hogy csak te tudod ezt megváltoztatni, kérhetsz segítséget bárkitől, viszont hogy ha te nem változtatsz a gondolkodásmódodon, akkor sajnos ez nem fog elmúlni” – mesélte Debóra, aki  2022 nyarán kezdett rosszabbul lenni. Szerencsére sikerült leküzdenie a dolgot.

Cooky (Szelba Christian) és párja Szécsi Debóra

Cooky és párja, Szécsi Debóra. (Fotó: TV2)

A követői arra is kíváncsiak voltak, hogy lesz-e harmadik gyerekük

„Van az a mondás, hogy soha ne mondd, hogy soha. Nem fogom azt mondani, hogy soha nem lesz kistesó, viszont most úgy érezzük, hogy mi így négyen tökéletesen megvagyunk. Szeretnénk mindent megadni a két gyermekünknek, így is kettészakadunk állandóan, szóval néha így sem tudjuk összeegyeztetni az időnket, energiánkat. Most jelenleg azt mondom, hogy nem lesz kistesó, de sose lehet tudni… ” – tette hozzá a rádiós kedvese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top