nlc.hu
Sztárok

Cooky 27 évvel fiatalabb felesége. Debóra

Az idő bebizonyította, hogy Cooky és Debóra mennyire remek párost alkot

Cooky és párja, Szécsi Debóra öt éve élnek együtt. A páros korábban sok támadást kapott a köztük lévő 27 év körkülönbség miatt, de bebizonyították, őket egymásnak teremtette az ég.

Cooky 2017 nyarán,ibalatoni partiján jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt párjával, Szécsi Debórával. Akkor sokan azt gondolták, nem lesz hosszú életű a kapcsolat, amiben leginkább azért kételkedtek, mert a pár között 27 év a korkülönbség. 

Cooky és Debóra azonban rácáfoltak a rosszakaróikra, boldog párkapcsolatban élnek. „Az elején senki nem hitt a kapcsolatunkban, de 4 év után még mindig ugyan olyan szerelmes vagyok beléd, mint az első napon…” – írta korábban közösségi oldalán Cooky.

Debóra és Cooky akkor és most

Cooky és Debóra 2017-ben (Fotó: Olajos Piroska/smagpix) és a Dancing with the Stars első élő show-jában (Fotó: Sajtószoba)

Sőt, a DJ-műsorvezető-pilóta 2019-ben, Valentin-napon meg is kérte szerelme kezét, hamarosan pedig az esküvőre is sor kerül.

„Azt gondolom, egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozott meg, ez a legkevesebb, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodnom, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezetes élmény maradjon neki… Az a legfontosabb, hogy a család ott legyen velünk és az őszinte barátaink. Olyan esküvőt álmodtunk meg, ahol mindenki jól érzi magát, nem feszeng a luxustól, bensőséges, meghitt ünneplést szeretnénk. Konkrét dátum még nincs, és helyszínen sem gondolkodtunk, de egy szép helyet keresünk, ami nincs túl messze Budapesttől” – mondta korábban Cooky a Reggeliben. 

Nyugodt, kiegyensúlyozott családi élet

A papírnál is erősebb kötelék közöttük két kisfiuk: Kevin 2018 januárjában született, Nátán 2019 augusztusában. Debóra pedig nemrég az nlc.-nek adott interjújában  azt is elárulta, most így teljes a családjuk, de ha ezer százalékra tudná, hogy kislányuk születne, akkor belevágna még egy babaprojektbe.

Debóra és Cooky akkor és most

Debóra és Cooky a Reggeliben, a kisfiaikkal (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Új kihívások

Nemcsak az életben, hanem a Dancing with the Stars parkettjén is együtt táncol Cooky és Debóra. A kétszeres anyuka ugyanis többéves táncos múlttal büszkélkedhet.

Debóra és Cooky akkor és most

Debóra és Cooky összeszokott páros (Fotó: Sajtószoba)

A próbákról így mesélt:

„Mi már egy nagyon összeszokott páros vagyunk, ezért szerintem nekünk ez könnyebbséget jelent. Az igaz, hogy mindketten makacs természetűek vagyunk, de Christian nagyon jó alany. Olyan akaraterőt látok benne, amit még soha. Minden lépést szeretne profin csinálni, addig gyakorol, míg valami nem megy neki tökéletesen. Mivel profi szinten szeretne teljesíteni, ezért megfogadja mindenben a tanácsomat. Néha összekapunk egy-egy dolgon, de összességében nem vagyunk egy veszekedős pár. Szerintem a táncainkban érződni fog majd, hogy mennyire nagy egység van köztünk. Ez szerintem fontos egy produkciónál.”

Akkor és most

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top