Sztárok

Kulcsár Edina nem szégyelli az úszógumiját

Azok után, hogy néhány hete a visszeres lábáról tett közzé őszinte posztot, most az úszógumiját mutatta meg.

Bár nincs feltétlenül kibékülve azokkal a változásokkal, amik a testével történtek a terhessége óta, Kulcsár Edina mégis büszkén vállalja ezeket. Amíg néhány hete a visszérproblémáiról posztolt az Insta-oldalán, elnyerve ezzel számos követője háláját, most egy olyan fotót tett közzé a Facebook-oldalán, amin az úszógumija látszik.

Ahogy az a fotóhoz írt kísérőszövegből kiderült, a modell anyukát egyelőre egyáltalán nem zavarják ezek az apró tökéletlenségek, sőt igyekszik megfelelő öniróniával kezelni a dolgot. „Anyukám mondta, hogy nézzünk modellesen… Csak azzal nem számoltam, hogy bele fog lógni a képbe az oldalsó úszógumim. UPPSSSZ! Akkor most, hogy vége a nyárnak, elkezdem a beachbodyt” – írta Facebook-oldalán Kulcsár Edina, aki egy percig sem titkolja, hogy azért nem siet visszanyerni a terhessége előtti alakját, mert most minden létező idejét a kisfiával tölti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top