Sztárok

Le akarták járatni Fenyő Miklóst

Közleményt adott ki a zenész, az ügyet pedig bíróság elé viszi.

Meghekkelték Fenyő Miklós Facebook-oldalát. Követői hamis levelet kaptak valakitől, aki a 72 éves zenész nevében írt – számolt be a Blikk

A hamis levél a nemrégiben elhunyt Szaxi Maxi és Fenyő állítólagos rossz viszonyát taglalja. „(…) A managerem Környei Attila erőlteti, hogy Szaxi Maxiról a koncerten megemlékezzek. De én sajnos nem tudok hazudni. A Gyulát világ életemben ki nem állhattam” – olvasható többek között a hamis levélben.

A zenész menedzsmentje közleményt adott ki, miszerint a Szaxi Maxi halálával kapcsolatos levél hamisítvány, és feljelentést fognak tenni ismeretlen tettes ellen a Fenyő Miklós nevével való visszaélés és hitelrontás miatt. „Elnézést kérünk azoktól a rajongóktól, akiket megtévesztett ez a levél. (…) Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás” – írták a közleményben.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Turcsi Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top