Sztárok

Böde Dániel megszenvedi a válását

Mindenkit meglepetésként ért, amikor kiderült, hogy Böde Dániel válik. Állítólag neki sem könnyű.

Áprilisban rengetegen gratuláltak Böde Dánielnek a kislánya születéséhez, akik követték a sportoló életét, azokat ezért is érte meglepetésként, hogy a focista válik. Augusztus végén kiderült, hogy nem sokkal harmadik gyerekük születése után Böde közölte a feleségével: vége, és már nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét. A Fraditól a nyáron távozó, Paksra szerződő 32 éves csatár egy nála jóval fiatalabb, élvonalbeli kézilabdakapusba, Bíró Blankába szeretett bele. A 24 éves lánnyal együtt jelent meg a focista a Fradi egyik kupameccsén a Groupama Arénában. 

Böde feleségét megviselték a történtek, és az újságírók kérdésére elmondta: a fiatal nő nem a kapcsolatuk megromlása után tűnt fel, hanem a szakítás kiváltója volt. Bödéné Piorunowicz Dóra szerint, amikor tavasszal megszületett a harmadik gyerekük, férje már akkor is együtt volt a kézissel. 

Most a Story magazinból újabb részletek derültek ki a focistáról. Ahogy írják, Böde Dániel élete immár nem csak a futballpályán érdekes, és azok, akik ismerik őt, szurkolnak neki, és féltik is, mert megszenvedi ezt a helyzetet. Részletek a magazinban.

A Story magazin igyekszik árnyalni Böde Dániel válását

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top