Sztárok

Vajna Timi: „Egy nő azt mondta, nyakon szúr, mert ezt érdemlem”

Vajna Tímea félelmetes sztorit osztott meg, nagy baj történhetett volna.

Vajna Tímea az utóbbi időben több helyen is nyilatkozott, így nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy mit érezhet most Andy Vajna özvegye. A modell egyébként azon van, hogy minél hamarabb megkapja a papírjait, és végleg kiköltözhessen Amerikába – ott szeretné leélni az életét. Tímeáról az utóbbi hetekben többször is terjesztettek álhíreket különböző erre specializálódott oldalak, ez pedig odáig fajult, hogy megtámadták a nyílt utcán.

„Elszomorít, és ebben a fájdalmas időszakban még jobban megvisel. Az a legrosszabb, hogy tehetetlen vagyok ezekkel az anonim szerzőkkel kapcsolatban, akik mindenfélét összehordanak, mintha én nyilatkoztam volna nekik. Amikor Ambrus Zoltán halálával kapcsolatban megjelent egy álhír, miszerint én nem túl illendően nyilatkoztam róla, egy nő nekem esett a belvárosban a fánkozóm környékén. Fel akart lökni, és mondta, hogy előveszi a kést és nyakon szúr, mert ezt érdemlem. Ezek az álhírek, amiket elhisznek bizonyos emberek, borzalmas károkat tudnak okozni” – mesélte az ACNews-nak Vajna Tímea. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top