Sztárok

Vajna Tímea erre költötte Andy pénzét

Vajna Tímea őszintén beszélt arról, mennyi pénzt kapott Andytől az évek során.

Vajna Tímea egy hónappal ezelőtt adott először interjút néhai férje halála óta, azóta viszont több helyen megszólalt. Legutóbb tegnap a Story magazinnak, a lap pedig Návai Anikó nemsokára megjelenő könyvéből idézett, amely interjúk segítségével mutatja be jobban az egykori filmügyi kormánybiztost. Tímea többek között arról is beszélt, hogy mennyi pénzt kapott Andytől, és mire költötte.

Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea 2014-ben (MTI Fotó: Mohai Balázs)

„Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított… És később adott egy hitelkártyát, amivel bárhová bemehettem és vásárolhattam. Sokszor a barátnőimnek vásároltam, nem magamnak. Örültem, hogy vehettem nekik márkás dolgokat, amiket nem engedhettek volna meg maguknak. Előfordult, hogy Andy a hónap végén megdorgált, hogy túl sokat költöttem, de egyébként szabad életet biztosított” – emlékezett vissza Vajna Tímea, aki Los Angelesben kezd új életet.

További részletek a Story magazinban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top