Sztárok

45 éve együtt: házasságukról vallott Oszter Sándor és felesége

Oszter Sándor és felesége elárulta, mi a 45 éves házasságuk titka!

Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella az év nagy részét 230 kilométer távolságban töltik, de házasságuk az évtizedek alatt mit sem változott – írja a Blikk.

„28 éve meglepetésként kaptam férjemtől a balatoni birtokot. Eleinte nyaralónak használtuk, Budapesten laktunk, csak néhány hetet pihentünk nyaranta a közeli Sajkodon. Tíz éve viszont itt, Balatonrendesen találok békére tavasztól őszig, a környék, az illatok mind a toszkán dombokat idézik fel bennem… Amikor Sándor feleségül vett, a nők között »nemzeti gyász« tört ki… Nálunk sohasem volt féltékenység, pedig nem láncoljuk magunkat egymáshoz… Nem a megcsalás a fontos, hanem az árulás, ami közöttünk sohasem történt meg. Olyan véd- és dacszövetség van közöttünk 45 éve, amit nem lehet romba dönteni. Mondanom se kell, nem volt könnyű vele, erős egyéniség, de csak olyan nőért hagyott volna el, amilyen én vagyok. Ilyen viszont nincs még egy!” – mondta Oszter Sándor felesége.

Fotó: smagpix

„Ma is megfordulok egy bögyös szőke vagy egy csinos barna után, megnézem, ahogy egy szép festményt vagy szobrot, de a feleségem pontosan tudja, senki nem léphet a helyére. A jó házasság titka a kölcsönös bizalom. Akkor veszített volna el, ha magához akar láncolni, de mindketten tudjuk, kell egy kis szabadság” – mondta Oszter Sándor.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top