Sztárok

Meghan Markle egy jógaórát is beiktatott New Yorkban

Mielőtt Harry felesége lett, Meghan rendszeresen járt az órákra, és azóta is, valahányszor New Yorkban van, beugrik, ha teheti.

Sussex hercegnéje, vagyis Meghan Markle néhány napra hátrahagyta férjét, Harry herceget és kisfiát, Archie Mountbatten-Windsort, hogy New Yorkba utazzon. Meghan a szóló utazást közeli barátnője, Serena Williams kedvéért vállalta, aki szombaton döntőt játszik majd a US Openen.

Úgy tűnik azonban, hogy a döntő előtt Meghannek arra is maradt ideje, hogy ellátogasson abba a jógastúdióba, ahova házasságkötése előtt is rendszeresen járt. A People magazin szerint az órán, amin Meghan is részt vett, legalább 60-an voltak, és életük legnagyobb élményeként élték meg, hogy egy rövid időre a hercegné is csatlakozott hozzájuk.

Egy Meghanhez közeli forrás a Timesnak elárulta, hogy az utazást az utolsó pillanatban szervezték meg a hercegnének, aki rögvest indul is haza, miután megnézte a döntőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top