Sztárok

Kulcsár Edina: „23 napja kínoz a derékfájdalom”

Kulcsár Edinának magas a fájdalomküszöbe, de azért segítséget kér.

Kulcsár Edina nyara eléggé megterhelő volt, hiszen a hajfonásos üzlete minden fesztiválon kiszolgálta a vendégeket. Az egykori szépségkirálynő a végére le is betegedett, most pedig elárulta, hogy egy ideje durva derékfájdalommal küzd, és a követőktől kért segítséget, hogy miként tudna pontot tenni a dolog végére. 

„Nem szeretek panaszkodni, de már 23 napja kínoz a derékfájdalom. Már-már kezd elszomorító lenni a helyzet és nem is tudom hova tenni. Sokáig próbáltam fejtegetni, vajon mi történhetett, de nem jöttem rá. Azt gondolom, hogy becsípődhetett valami ideg. Sétálni szinte gond nélkül tudok, de ha lehajolok, leülök, vagy emelek…hát, az nem egy leányálom. Szerencsére magas a fájdalomküszöböm, így még akár meg is tanulhatnék vele együtt élni, de ha nem muszáj nem nehezíteném meg vele a mindennapjaimat” – írta a közösségi oldalán Kulcsár Edina, aki korábban volt már orvosnál, de alternatív gyógymódokra is kíváncsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top