Sztárok

Nem tett le a családbővítésről Vasvári Vivien

A házasságukba sokszor engedtek betekintést Luxus Viviék, amit utólag már megbánt egy kicsit a „luxusfeleség”, és úgy érzi, itt és most kell meghúzni azt a bizonyos határt.

Először és utoljára nyilatkozott a szakításukról, a válásról, annak okáról, valamint következményeiről Vasvári Vivien. „Valamiért így döntöttem, tehát ezt mindenki fogadja el, ne kezdjen el találgatni, semmi valós állítás nincs abban, hogy mi békülni fogunk. Én azt gondolom, hogy erre nincs esély, adtunk esélyt rengeteget a házasságunknak, a kapcsolatunknak, nem működött, és én igazából szeretném ezt véglegesen lezárni” – árulta el az RTL Fókusz című műsorában.

Az, hogy az emberek igazából kíváncsiak arra, hogy miért döntöttem így, mi az oka; én azt gondolom, ezt szerintem el kéne engedni, mert ez a mi magánéletünk. Azt gondolom, hogy ez egy olyan pont, amit így hagyni kéne, hogy leülepedjenek a dolgok, és tényleg hadd éljük az életünket úgy, ahogy mi szeretnénk” – jelentette ki a császárral szülő nőknek beszóló Vasvári Vivien.

A híresztelésekkel ellentétben nincsenek anyagi viták a „luxusfeleség” és Fecsó között. „Szerencsére nekünk nem volt közös vagyonunk. Van házassági szerződésünk, tehát mi mindent lefektettünk már a házasság előtt, hogy mi merre hány méter. Szerencsére nincs veszekedés. Amikor megbeszéltük a Fecsóval, hogy különválnak az útjaink, akkor igazából egy hangos szó nem hangzott el. Teljesen higgadtan, nyugodtan álltunk ehhez a dologhoz. Én azt gondolom, hogy a jövőben is jóban leszünk, a gyerek miatt mindenképp” – tette hozzá.

Elmondása szerint nagyon nyugodtnak és felszabadultnak érzi jelenleg magát. „Nincs rajtam ez a stressz, rengeteget veszekedtünk, (…) és most így elengedtem ezt az egészet, és megnyugodtam, azt érzem. A gyerekek nagyon jól vannak, én is. Remélem, így lesz ez a jövőben is” – mondta Vasvári Vivien, aki a válása ellenére sem zárkózik el a családbővítéstől: továbbra is szívesen fogadna örökbe gyereket: „Hiszem, hogy meg fogom találni az igazi páromat, és ő is szeretne majd egy gyereket örökbe fogadni.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top