Sztárok

Bokor Marianna mentette meg a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét a kiégéstől

Rengetegen versenyző bicskája tört bele Lady Gaga slágerébe, de Bokor Marianna megmutatta, hogyan kell jól elénekelni a Shallow című dalt!

Tegnap volt a Sztárban Sztár leszek! utolsó válogatója, ahol még nagyon sok olyan produkciót láthattunk, amelyek nem ugrottak meg egy bizonyos szintet. Minden évben van olyan dal a tehetségkutatókon, ami nagyon népszerű, és rengetegen hiszik, hogy el tudják énekelni. Idén ez az Oscar-díjas Shallow volt, amit Bradley Cooper és Lady Gaga adtak elő a Csillag születik című filmben. Nagyon sokat próbálkoztak vele, Pápai Joci még szünetet is kért a sok rossz produkció után, de aztán jött Bokor Marianna

A zsűri szája tátva maradt, amikor meglátták a versenyzőt, hiszen – szerencsére – nemcsak külsőre, de hangilag is hasonlók az adottságai, mint Lady Gagának. A közönség állva tapsolt, Marianna pedig végül Tóth Gabit választotta mentorának, amivel a többi zsűritag is egyetértett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top