Sztárok

Gáspár Evelin üde színfoltja lett az influenszervilágnak

A Gáspár család újabb tagja szórakoztatja az embereket a képernyőn. Gáspár Evelin nagybátyjával, Zsoltival menetel az Ázsia Expressz új évadában, ennek köszönhetően pedig meg is szaporodtak a nevére indított keresések a Google-ban. Megnéztük, hogy mi érdekli a legjobban az embereket vele kapcsolatban.

Gáspár Evelin tízéves volt, amikor családjával elkezdte forgatni a Győzike Show-t az RTL Klub, ami akkor a csatorna legnézettebb műsora volt. Evelin a szemünk előtt nőtt fel, majd a kislányból érett nő lett, aki főiskolára ment, szerelembe esett, aztán újabb főműsoridős show-ban, az Ázsia Expresszben tért vissza. Evelinnek láthatóan megvannak az eszközei a szórakoztatáshoz, ugyanakkor tanult, értelmes lány, aki bebizonyította, hogy a jég hátán is képes lenne megélni. És az eddig látottak alapján az is elmondható, hogy nagyon pozitív, ahogyan hozzááll az élethez és a játékban felmerülő feladatokhoz.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Evelin diploma/tanulmányai/végzettség/iskola

Gáspár Evelin nem ült a babérjain, és nem várta meg, hogy érettségi után valamelyik tévécsatorna szerződést kínáljon neki, hogy aztán a felsőfokú végezettség nélküli celebek/influenszerek táborát erősítse – helyette főiskolára ment. Több évet tanult külföldön, járt egyetemre Luxemburgban, és tanult idegen nyelvet az Egyesült Államokban. Evelin 2018-ban diplomázott le pénzügyi szakon, plusz két felsőfokú nyelvvizsgát is letett, mire átvette az oklevelét. Diplomamunkájában az elektromos autókkal foglalkozott, természetesen pénzügyi szempontokat figyelembe véve.

Evelin, aki az első diplomás a családjában, saját elmondása szerint nagyon szeretett volna elhelyezkedni a szakmájában, azonban munkát nem kapott. Egy interjúban azt mondta, hogy volt olyan személyzetis, aki csak azért hívta be, hogy kinevesse. Bár lediplomázott és nagy tervei voltak, az Ázsia Expressz indulásakor már úgy fogalmazott a Borsnak, hogy számára mégis marad a celebkedés. „Megvan a diplomám, de rájöttem, hogy a magyar társadalom nem túl befogadó velem, így számomra maradt a celebkedés, amit egyébként kezdek megszeretni, és kezdem élvezni az előnyeit. Persze lehet irigykedni, kritizálni, de nekem ezt dobta a gép. És szerintem a szíve mélyén amúgy mindenki erre vágyik…

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Evelin Mokka

Az idősebb Gáspár lány az elmúlt másfél évben többször is járt a TV2 reggeli műsorában. Hogy pontosan melyik adás iránt volt ekkora érdeklődés, azt nem tudni, de lássuk három legnépszerűbbet:

2018. március – Evelin a Mokkában akadt ki, amiért szerinte hazugságot terjesztettek róla. Gáspár szerint azt állították, hogy nemzetközi tanulmányok mesterszakra járt, de közben pénzügyet tanult, ám nem ez zaklatta fel, hanem az, hogy a cikk szerint apja miatt nem adnak neki munkát. „Ez nem igaz. Ilyen nem történt” – mondta a tévében, de azt elismerte, hogy több helyről visszautasították.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A bor férfidolog, csendesen kell beszélni róla. Leghelyesebb egy pohárbor mellett.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

2018. június – Ismét a Mokka vendége volt Evelin, aki akkor arról beszélt, hogy viszonylag hamar nyílnak meg számára az ajtók, amiért ő nagyon hálás az édesapjának. Sőt, élő adásban mondott köszönetet mindenért az elérzékenyült papának.

2019. július – Itt már ráfordultunk az Ázsia Expressz népszerűsítésre, és visszatért az a sztori is, hogy Evelin nem talál munkát, hiába a diploma és a két nyelvvizsga. Elmondta a Mokkában, hogy az influenszerkedésből van bevétele, de édesanyjának is segít a Bea Konyhája munkálataiban.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Evelin Facebook

Ahogyan korábban írtuk, az influenszerkedés csak nem kerülte el Gáspár Evelint. Az Ázsia Expressz szereplője igencsak aktív a közösségi oldalakon, úgy az Instagramon, mint a Facebookon. Érdekes módon a kettő közül a többség leginkább a Facebook-oldalára kíváncsi, pedig az privát, ellenben az Instával, ami nyilvános, és ahol 128 ezer követője van. Többségük kíváncsi rajongó vagy semleges érdeklődő, azonban akadnak olyanok is, akik perverz bókokkal bombázzák Gáspár Evelint ezen a platformon.

Fotó: Korponai Tamás/smagpictures.com

De az is tény, hogy 2015-ben hatalmas csörte alakult ki Gáspár Győző és idősebbik lánya között a Facebookon. Akkor a showman a hivatalos oldalán keresztül, egy virágbolti képpel gratulált lányának az eljegyzéséhez. A probléma csak az, hogy Evelint nem jegyezték el – és amit a poszthoz tartozó kommentben üzent a Facebookon az apjának, arra még a kitörés is finom jelező. „Ha unatkozol, ne engem szégyeníts meg és ne töröld a hozzászólásom. Kár, hogy ez a sz*r nem törli le a jelölést… ilyen fa****ggal kell engem állandóan járatni. Tiszta szégyen!”

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Evelin pasija

És igen, csak elérkeztünk az internet kíváncsi, pletykás népének legfontosabb témájához: Gáspár Evelin magánéletéhez. Gáspár Evelin már huszonöt éves, szóval nyilván a szerelem sem kerüli el. 2016-ban láthattuk először egy pasi oldalán nyilvánosan – a páros két évig élt együtt Evelin lakásán, aztán véget ért a viszony, de a fiatal nő későbbi nyilatkozatából úgy sejthető, hogy már magát a kapcsolatot sem felhőtlen boldogság jellemezte. „Sokszor megalázott, és már abban sem vagyok biztos, hogy valaha igazán szeretett. Nemrég eldöntöttem, hogy szakítok vele… Én csak arra vágyom, hogy valaki végre azért szeressen, amilyen vagyok. Nem tagadom, most nagyon mélyen vagyok, úgy érzem, hogy kiégtem, de innen lehet felállni, és bizonyítani” – mondta akkor Evelin a Blikknek, aki közel egy éve már, hogy szingli, ám ha újra szerelembe esne, akkor sem kérné apja áldását az új kapcsolatára.

Tomi, Evelin első komoly szerelme (Fotó: Instagram)

25 éves vagyok, szabad lélek, és nem kell beszámolnom a szerelmi életemről. Mi nem viszünk tipikus roma családmodellt, ahol az apuka ad engedélyt bármire. Az én szüleim meghagyják nekem a privát szférát és a szabad választást is” – mondta ennek kapcsán a Borsnak. Evelin egyébként naivnak tartja magát a pasik terén, erről a Mokkában így beszélt: „20 évesen volt először barátom. Két barátot tudhatok magam mögött így 25 éves koromra, ami szerintem elég kevés. Ilyen szempontból vagyok tapasztalatlan és naiv.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Evelin 2019

Ha eddig egy barlangban éltél, vagy először olvasol Evelinről – hiszen tudjuk, hogy soha senki nem olvas celebekről –, akkor tartunk egy gyorstalpalót a celeb 2019-es évéről.  

Január: Gáspár Bea egy „visszaemlékezős” fotót posztolt a család tavalyi nyaralásáról, amikor is white partyra mentek bulikázni. Ez egy amolyan Kardashian-stílusú családi kép volt.

Február: Evelin az Instagramon osztotta meg, hogy mennyire sokat fogyott, és hogyan varázsolt magának kemény munkával lapos hasat. Az eredménytől a követők is ledöbbentek.

Március: Gáspár először smink nélkül szelfizett, majd tetoválást villantott. Az alsónemű oldalsó pántjánál befigyelő feliratot a 24.hu szúrta ki: „It’s all temporary” – olvasható Evelin testén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

it’s all t e m p o r a r y 💉⏳ #artist @black.minimal.tattoo

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Április: Gáspár Evelin eltűnt az Instáról. Ekkoriban forgatták a TV2-vel az Ázsia Expresszt.

Május: Gáspár Evelin visszatért az Instára, mégpedig egy smink nélküli képpel és egy megható üzenettel. „Köszönöm ezt az életre szóló kalandot és élményt az Ázsia Expressz 2-nek! Kemény menet volt fizikálisan is, de mentálisan még jobban megviselt. Nagyon jó volt kizökkenni a komfortzónából pénz, telefon és minden kényelem nélkül egy hátizsákkal… Teljesen új ember lettem és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen módon fedezhettem fel ezeket a gyönyörű helyeket” – írta.

Június: Gáspár a Mokka vendége volt. A beszélgetés legfontosabb mondata: „Egy valóságshowban nőttem fel, és mégis egy normális ember lett belőlem.

Július: Két évvel azután, hogy a NAV közel 200 millió forintot vitt el Gáspárék széfjéből – aminek nagy része örökség volt, és Gáspár a lányainak szánta –, a család visszakapta a pénzt, a családfőt pedig felmentették a sikkasztás vádja alól. „Az az összeg egyfajta biztosíték arra az esetre, ha végül úgy döntenék, hogy magam mögött hagyom az itthoni ismeretségemet, és egy olyan országban kezdek új életet, ahol nem vagyok megbélyegezve sikkasztó-adócsalóként” – mondta Evelin korábban, amikor arról kérdezték, hogy mihez kezd a pénzzel.

Augusztus: Beindult az Ázsia Expressz. Naponta találkozhatunk olyan hírekkel, melyek szerint Gáspár nyilvánosan vetkőzött egy buszmegállóban (a forgatáson); Gáspár Evelin majdnem válóok lett (a forgatáson); kiderült, ki Gáspár Evelin párja (a játékban, és a nagybátyja az…).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top