Sztárok

Gáspár Evelin sehol nem kap munkát, kiderült, miből él most

Gáspár Evelin teljesen elkeseredett amiatt, hogy diplomája és nyelvismerete ellenére sem alkalmazzák őt sehol.

Gáspár Evelin világsztárokkal fotózkodik szabadidejében – abból pedig jó sok van neki mostanában, hiszen sikeresen lediplomázott, munkát viszont azóta sem talált. Győzike lánya most celebkedik és influenszerként tevékenykedik, ebből van bevétele, valamint édesanyjának segít a Bea Konyhájában szervezkedni. A Mokka adásában arról mesélt, hogy milyen megaláztatások érték őt munkakeresése során, és mi lehet annak az oka, hogy mindenhonnan elutasítják.

„Az a típus vagyok, aki nem adja fel… Legutóbb felvettek egy helyre, elmentem Ázsiába, le is beszéltük az egészet, majd amikor visszajöttem, jelezték, hogy már nincs meg az a pozíció. (…) Azt szokták mondani, hogy ez nem elég, nem vagyok elég jó… Azért látom, hogy nem erről van szó, de az emberek nem túl őszinték” – mesélte a reggeli műsorban Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, hogy most celebkedésből él, és ha nem talál munkát rövid időn belül, akkor lehet, hogy külföldre költözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top