Sztárok

Tóth Gabi: „Megosztóvá tett az őszinteségem”

Tóth Gabi mindig azt hangoztatta, hogy az őszinteség a legfontosabb – most is erről vallott.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! előtt megfogalmazta, hogy milyen zsűritag szeretne lenni. Pont olyan, mint pár évvel ezelőtt a másik tehetségkutatóban: őszinte és nyers, még akkor is, ha ez valakinek nem esik jól. Ezt nagyjából tartja is, most pedig arról vallott, hogy ő az életében is ilyen – nem kertel, megmondja a tutit, és nem mások háta mögött beszél.

„Megtanultam az évek alatt, hogy ha megosztóvá is tett az őszinteségem, rengetegen tartanak velem, és jöttek át a »kényelmes és megnyugtató hazugságból« a »kényelmetlen igazság« útjára! Hosszútávon ez a kifizetődő, elhihetitek nekem! Mindent lenyomni magunkban és kerülni az olyan emberek társaságát akik belénk látnak? Igen, ez egy nehezebb út! Az én társaságomat is sokan kerülték, és kerülik is a mai napig, de akik mellettem állnak azokkal pillekönnyű lélekkel haladunk tovább ezen az izgalmas úton, amit életnek hívunk! Merjünk hát szembenézni magunkkal és felfedezni értékeinket, feldolgozni sérelmeinket! Csodás és könnyű élet vár mindenkit az igazság útján” – elmélkedett Instagram-oldalán Tóth Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top