Sztárok

Várandósan is bomba formában van a Jóban Rosszban színésznője, Papp Annamária

Alig pár hét, és megszületik Papp Annamária kisfia. A Jóban Rosszban Ági nővérét alakító színésznő várandóssága alatt folyamatosan mozgott, mert fontosnak tartotta, hogy mindvégig energikus legyen.

Papp Annamária terhességének nem volt egyetlen kellemetlen szakasza sem; a rosszullétek, émelygések elkerülték, a Jóban Rosszban előző évadának végéig dolgozott, most pedig párjával az otthonukat szépítgetik, hogy minden készen álljon a pici érkezésére.

 

„Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, nem voltak rosszulléteim, nem éreztem fáradtnak magam, egyáltalán nem volt olyan, hogy például nem tudnék felmenni a lépcsőn, vagy lehajolni a cipőhöz. A mozgás mindig is fontos volt számomra, a várandósság alatt pedig nem az hajtott, hogy fitt kismama legyek, hanem az, hogy a színházi szerepeimben és a Jóban Rosszban sorozatban is ugyanolyan energikus tudjak lenni, mint korábban, és ezt az energiát ne csokiból, hanem mozgásból nyerjem. Amikor kiderült, hogy babát várok, akkor az első három hónapban kíméletesebb gyakorlatokat végeztem, odafigyeltem, hogy ne erőltessem meg magam. A második trimesztertől ismét a Capoeira aerobik és súlyzós gyakorlatok voltak a főbb mozgásformák. Az utolsó három hónapban pedig a Czanik Balázs által összeállított gyakorlatsorokat végzem hetente többször. Mindig nagyon figyeltem a testem jelzéseire, és az volt a legfontosabb, hogy a baba biztonságban legyen, de mindvégig nagyon jól esett a mozgás. Kíváncsian várom a jövőt, és azt remélem, hogy a szülés is ilyen szépen, flottul fog menni, mint a várandósság” – mondja Papp Annamária.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top