Sztárok

Felbukkant egy új gyereksztár, és rögtön meginterjúvolta Brad Pittet

Jaden Jefferson csak egy egyszerű srác volt. Aztán a világ rájött, mennyire szeret beszélgetni az emberekkel.

Jaden Jefferson az interneten lett egyre népszerűbb az utóbbi hetekben, méghozzá azzal, hogy nagy lelkesedéssel és meglepően profin faggatja a környezetébe kerülő híres embereket. Ellen DeGeneres is felfigyelt rá, és behívta a beszélgetős műsorába, ahol azért Jadent elhagyta híres hidegvére:

A műsorvezető viszont annyira megkedvelte a fiút, hogy visszahívta egy későbbi adásba is, sőt elintézte, hogy interjút készítsen Brad Pittel, aki éppen új filmjét, az Ad Astra című sci-fit reklámozza (kritikánk). A híresen laza és közvetlen Pitt Jadennel is remekül elbeszélgetett, és alaposan körbejárta a fiúval az űrutazás minden aspektusát: elutazna-e a Holdra, milyen volt szkafanderben forgatni, honnan kapta a címét a film, ilyesmi.

Ráadásul úgy tűnik, Jaden Jefferson gyakori vendég lesz Ellen műsorában – már be is jelentették, hogy a következő adásban interjút készíthet Oprah Winfrey-vel.

Jaden Jefferson és Brad Pitt (forrás: TheEllenShow YouTube)

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top