nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle meglepetés interjúja Ellen DeGeneresnél

Jókedvűen adott interjút Ellen DeGeneresnek Meghan Markle

A műsorvezető már közzé is tett egy kis ízelítőt a csütörtöki adásból.

Meghan Markle volt a vendége Ellen DeGeneres beszélgetős műsorának, és az interjú teljesen más hangulatban zajlott mint az, amit pár hónappal ezelőtt Harry herceggel adtak Oprah Winfrey-nek.

Markle, aki meglepetés vendég volt a showban, jókedvűen mesélt arról, hogyan járt a meghallgatásokra abba a stúdiókomplexumba, ahol DeGeneres műsorát is forgatják, hogy akkori autójának állítólag nem működött rendesen a vezetőoldali ajtaja, ezért a csomagtartón keresztül kellett bemászni, és felidézte azt is, hogy a biztonsági őrök milyen kedvesek voltak vele, mindig sok szerencsét kívántak neki, írja a Sun.

Ez volt az első alkalom, hogy Meghan Markle egy nappali beszélgetős műsorban szerepelt azóta, hogy összeházasodtak Harry herceggel. Az interjú csütörtökön kerül majd adásba, Ellen DeGeneres egyelőre csak a fenti kis részletet tette közzé kedvcsinálónak, honlapja szerint pedig Meghan Markle arról is vall majd, milyen volt felnőni Kaliforniában, és visszatérni ide, de szóba került nyáron megjelent gyerekkönyve, a The Bench (A pad) is.

Meghan Markle

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top