Sztárok

Brutális napi rutin eredménye: Mark Wahlberg úgy néz ki, mint 21 évesen

Odavannak Mark Wahlberg rajongói, hogy a színész úgy néz ki most, mint 21 éves korában, vagy talán még jobban is. Amit ezért megtett a sztár, az egészen elképesztő, és a brutális módszert nem sokan akarják követni.

Jellemző, hogy ha egy sztár jól néz ki, arról faggatják, mi a titka, és Mark Wahlberg esetében sem volt ez másképpen. Gondolom, senki nem számított valami varázsigére, de arra sem, amit a sztár megosztott. 

Ez Mark Wahlberg időbeosztása, amit olvasni is fáj: 

Mark Wahlberg elképesztő napirend szerint él (Fotó: Instagram)

Nem elég, hogy az éjszaka közepén, hajnali fél háromkor kel fel, a negyed órás ébredezés és fél órás imádkozás után máris edzeni kezd, amit negyed hatra fejez be, de mire a család felkel, Wahlberg már megevett egy tál zabkását áfonyával és mogyoróvajjal, megitta a proteinturmixát, és három pulykás burgert öt édesburgonyával. És még mindig csak reggel fél hatot mutat az órája. A menüt pedig részletezve mesélte el: 

„Nyolckor úgy tíz pulykagolyót eszem, fél tizenegykor pedig grillezett csirkés salátát két főtt tojással, olívabogyóval, avokádóval, uborkával, paradicsommal és fejes salátával. Aztán egykor egy New York steaket zöld paprikával, fél négykor grillcsirkét pak choi-jal, hat óra felé egy szép szelet laposhalat, vagy tőkehalat, vagy farkassügért zöldséggel, esetleg egy kis burgonyával és pak choi-jal. Egész nap rengeteg vizet iszom, és ennyi az egész.”

Mark Wahlberg családja a 2018-as karácsonyi képen (Fotó: Instagram)

Mint a legjobban fizetett színész, úgy gondolja, jó, ha karban tartja magát, viszont nem szeretne az edzőteremben lenni, amikor ezt az értékes időt a családjával töltheti. A négygyerekes sztár és a felesége, Rhea Durham ügyelnek arra, hogy a gyerekek normális életet éljenek. 

„Az edzések nagy részét akkor végzem, amikor a családom alszik, főként hétvégente. Mire végzek az edzéssel, az egyéb teendőimmel, golfoztam is egyet, addigra a gyerekek éppen csak ébredezni kezdenek, a feleségem pedig még alszik, és ez elég jó működik. Viszont a korán kelés tényleg nagy kihívás.”

Itt vannak a régi és új képek a most 48 éves Mark Wahlbergről, akinek a teste ugyanolyan, mint 21 éves korában: 

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top