Sztárok

Kembe Sorel még mindig harcol a gyerekéért

Kembe Sorel 5 éve harcol a lányáért, eddig eredménytelenül, de nem adja fel.

Bíróságon harcol kislányáért Kembe Sorel. Katja jelenleg több időt tölt az édesanyjával, Kondákor Zsófival, de fordulhat a kocka. Legalábbis a Jóban Rosszban egykori szereplője ezt reméli. A per évek óta húzódik, a színész kezd belefáradni, de nem adja fel. A blogján írt az elmúlt évek megpróbáltatásairól. 

Kembe Sorel 5 éve harcol a lányáért (Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton)

„Nekem azonban az a célom, hogy a családbomlás utáni váltott gondoskodás Alaptörvénybe legyen iktatva, a gyermek azon jogához mérten, hogy családban nevelkedhessen. Ahhoz is ketten kellettek, hogy megszülessen. A neveléséhez is ugyanarra a két emberre van szükség, mindegy, hogy miért távolodtak el egymástól. Teljesen mindegy” – írja Kembe Sorel, aki egy rejtett üzenetet is megfogalmazott az írásában.

„Félelmetes és egyben undorító, hogy az emberek mennyire félre tudnak söpörni mindent, ha a saját vágyaikról vagy a boldogság hisztérikus kereséséről van szó. Nem eszik olyan forrón. Van az úgy, hogy néha meg kell ülnünk a narancsbőrös seggünkön, míg csillapodnak a kedélyek. Ismerek olyan kétgyermekes anyukát, aki előtt le a kalappal. Élte az életét, hisz nem lehet egy vibrátorral nyugdíjba vonulni, ahogy egy flakon babaolajjal sem férfi részről. Azonban a gyermekeit mindig kihagyta ezekből. Nem nézte hülyének őket azzal, hogy a bácsi, aki a kiránduláson ott volt, anya kollégája.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top