Sztárok

Will Smith-szel töltött egy napot a magyar youtuber, Henry Kettner

Henry Kettner óriási lehetőséget kapott: Will Smith stábjával és magával a színésszel tölthetett egy napot.

Henry Kettner az egyik legbefolyásosabb magyar youtuber, exkluzív tartalmai rengeteg követőt vonzanak, így nem csoda, hogy Will Smith új filmjének a reklámtúrájára is meghívást kapott. A színész külföldi stábja és néhány szerencsés velük forgathatott a Gemini Man miatt rendezett eseményen, ráadásul késő délután Will-lel is találkozhattak. Henryt pedig egy nagyon exkluzív partira is meghívták. 

Megnézem
Összes kép (2)

„Will Smith egy iszonyatosan normális ember. Amikor találkoztunk, úgy éreztem magam, mintha egy haverommal beszélgetnék, semmi görcsösség és sztárallűr nem volt benne. Sokan csináltunk vele közös fotót, ezt is jól bírta, nem terelt le az első kép után, mint általában a hírességek. Mondhatom, hogy nem egy világsztárral pacsiztam, hanem egy igazi, nagybetűs emberrel. Nagyon jó élmény volt, ráadásul annyira összebarátkoztam a stábbal, hogy egy buliba is elhívtak” – mondta az nlc.-nek Henry Kettner, aki többek között a film angol nyelvű világpremierjén is részt vesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top