Sztárok

Liptai Claudia nem akarta, a férje igen: „Végül megugrottuk”

A műsorvezető és férje, Pataki Ádám izgalommal és várakozásokkal telve nyitották meg első közös cukrászdájukat.

Újabb szerelemgyerekkel bővült a Pataki család, ahogyan ők mondják. Liptai Claudia és Pataki Ádám megnyitották az első cukrászdájukat Budapesten, a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A cukrászmester a Pataki Cuki megnyitóján elmondta, hogy családjával már korábban gondolkoztak az érdi mellett egy budapesti egység megnyitásán, de az élet sajnos nem úgy hozta, hogy ez megvalósuljon.

„Idén nyár elején jött az ötlet, hogy nyissunk egy közös cukrászdát Budapesten” – mondja Ádám, mire Claudia rávágja: „Én pedig ekkor azt mondtam, NEEEEE!”

Innen indultak, de mint mondják, hamar kiderült, hogy az az összhang és harmónia, ami magánéletükben jellemzi őket, a közös munkában is a segítségükre lesz.

„Minden korábbi közös projektünk azt erősítette, hogy ezt meg tudjuk ugrani” – magyarázza Claudia, akinek teljesen új az üzletasszony szerepe. A cukrászda enteriőrjét ő tervezte, és nagyon izgatott volt, hogy a vásárlók miként reagálnak majd a munkájára, amit ő szemlátomást nagy élvezettel alkotott meg.

Liptai Claudia új szerepben (Fotó: Liptai Claudia/Facebook)

„A legnagyobb kihívás az, hogy amit csinálsz, az tetsszen az embereknek. Nem lehet előre tudni, hogy mit gondolnak majd a helyről. Jó érzés látni, hogy tetszik nekik. Ez a hely minket tükröz, és ez a legfontosabb” – mondja Claudia, aki próbál naponta 2-3 órát tölteni a cukrászdában, mellette pedig a Tanár sorozatban és a Férfiszemmel című produkcióban is helytállni.

„Szeretek itt lenni, nehéz innen elmenni. Egyfajta nyugalmat áraszt a hely. Ha tehetem, jövök.”

Claudia egyébként nagyon élvezi férjével közös projektjét, már csak azért is, mert mostanság jobban szeret háttérben lenni: „Ha itt vagyok, akkor nem vagyok a középpontban, hanem egy boltos lánynak érzem magam.”

A Pataki Cukiban a hagyományos ízek dominálnak. A sütipultból nem hiányozhat a dobostorta, a Sacher-torta a kardinális szelet vagy a Rákóczi-túrós. 

Én nagyon hiszek a gyerekkor ízeiben. Azt keressük egész életünkben, amit a nagymamánk a kezünkbe, a szánkba adott

– mondja Claudia, akinek azt is sikerült kiharcolnia Ádámnál, hogy áruljanak mini tortácskákat azoknak, akik nem a 8-10 szeletes tortákra vágynak. Ezekből a tortákból van nőies és férfias változat is. Claudia szerint erre egyszerűen azért van szükség, mert a két nem teljesen mást szeret, ha sütiről van szó.

Woman desszert (Fotó: Pataki Cuki Facebook)

A műsorvezető imádja a dobostortát és a kakaós csigájukat, ezek mellett pedig egyik kedvence a körözöttes molnárka, amit tinédzserként sokszor fogyasztott, és kellemes emlékek fűzik hozzá. Claudiát a cukrászkodás továbbra sem érdekli mélyrehatóan, egy valamit viszont nagyon szeret: a bonbonozást. Már előre beírta a naptárjába azokat az időpontokat, amikor az ünnepek előtt barátnőivel összeülve csokoládés finomságokat készítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top