Sztárok

Diana hercegné miatt verekedett össze Richard Gere és Sylvester Stallone

Az összetűzésre Elton John Me című önéletrajzi könyvéből derült fény.

Nemrég megjelent önéletrajzi könyvében Elton John egészen szürreális történetet osztott meg Diana hercegnéről, Sylvester Stallonéról és Richard Gere-ről – írja a Daily Mail. A brit bulvárlap szemlézte a könyv vonatkozó fejezetét, melyből kiderült, az eset 1994-95 környékén történt, egy, az Oroszlánkirályhoz kapcsolódó ünnepi partin, melyre a Disney akkori vezetőjén, Jeffrey Katzenbergen kívül többek között a már említett hírességek is hivatalosak voltak.

„Rögtön lehetett látni, mennyire egymásra hangolódtak” – írta az énekes a Károly hercegtől különköltöző Dianáról és Richard Gere-ről, majd hozzáteszi, aznap egész este beszélgettek, és a kandalló előtt ücsörögtek.

Nem sokkal később, Elton Johnnak feltűnt, hogy a vacsoraasztalnál nem látja se Gere-t, se Stallonét. David Furnish-t, a mostani férjét küldte el, hogy keresse meg őket. „Mindjárt jött is vissza ijedt tekintettel, hogy »van egy kis gondunk«. Mondom, miféle gond lehet, aztán kiderült, hogy David úgy talált rájuk, hogy a folyosón verekedtek, Dianán vitatkoztak.”

A zenész életrajzi könyvéből kiderül, szerinte kétféle Diana-hatás létezett: az egyik, amivel a királyi családhoz való hozzáállást változtatta meg az emberekben, a másik pedig, amivel egyetlen perc alatt egymásnak ugrasztotta a férfiakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top