nlc.hu
Sztárok
Nekiestek Justin Biebernek az állatvédők

Nekiestek Justin Biebernek az állatvédők

A PETA aktivistáinak nagyon nem tetszik, hogy az énekes 35 ezer dollárért vásárolt magának egzotikus macskákat egy tenyésztőtől.

Nekiment Justin Biebernek a PETA – írja a LAD Bible. A nemzetközi állatvédő szervezet nehezményezi, hogy az énekes nemrég 35 ezer dollárért vásárolt magának egzotikus macskákat; a Hollywood Reporter szerint a 25 éves sztár egy illinoisi tenyésztőtől vette a szervál-házimacska keverék kölyköket.

Ez az igazi cicaharc! (Fotó: instagram/justinbieber)

Lisa Lange, a PETA elnöke a People Magazinnak nyilatkozva Bieber egyik saját dalszövegének részletével reagált a vitatott cicavásárlásra: „Bébi, bébi, neeeeee. Justin Biebernek arra kellene ösztönöznie a rajongóit, hogy fogadjanak örökbe egy menhelyi cicákat – ahelyett, hogy a tenyésztett macskák iránti veszedelmes keresletet növelné, hozzájárulva ezzel az állatok túlnépesedési kríziséhez, és bizonyítva, hogy magasról tesz az állatok megmentésére.”

Bieber a jelek szerint nem vette a szívére a feddést, azóta is szorgalmasan posztolja az Instagramjára az új kedvenceiről készült fotókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top