nlc.hu
Sztárok
Bebe furcsa ismerkedési módot választott

Bebe furcsa ismerkedési módot választott

Bebe egy hónap után össze is költözött fiatal szerelmével.

Bebe három éve vált el, aztán pár hónappal ezelőtt találkozott egy lánnyal, aki a rajongójából lett a barátnője, viszont ez a kapcsolat is hamar zátonyra futott. Akkor azt mondta az énekes, nehezen bízik már a nőkben, és azt sem tartja kizártnak, hogy egyedül fog megöregedni. Ehhez képest, most ismét szerelmes, ráadásul egy hónapnyi ismerkedés után összeköltözött a barátnőjével, akivel máris a házasságot tervezgetik. A BEST magazinnak többek között arról is mesélt, hogyan találkozott a lánnyal.

Az RTL Klub Reggeliben is megmutatta:

„Mivel láttam, hogy biológusként végzett, és táplálkozási tanácsadóként dolgozik, összekötöttem a kellemeset a hasznossal, és egy életem, egy halálom, azonnal ráírtam. Az egyik kutyám pajzsmirigybeteg, és nagyon vékony, őt használtam ürügynek, gondoltam, hátha két legyet ütök egy csapásra. Legnagyobb meglepetésemre igent mondott a találkozásra, és annyira jót beszélgettünk, hogy észrevétlenül telt el két óra. Ennek ellenére lepattintott, amikor rájött, hogy nem csak a kutya miatt akartam találkozni vele, én viszont nem hagytam magam lerázni. Ajtóstul rontottam a házba, és néhány találkozást követően azon kaptuk magunkat, hogy már együtt lakunk” – nyilatkozta a lapnak Bebe, majd a barátnője vette át a szót. 

,,Nagyon különböző életvitelt folytatunk, úgyhogy eleinte próbáltam hadakozni, lázadni az érzelmeim ellen, de nem ment. Sorsszerűnek érzem a találkozásunkat azzal együtt is, hogy sok mindenben különbözünk. Hihetetlen, hogy bő egy hónapja még nem ismertük egymást, ma meg mind a ketten úgy érezzük, mintha már húsz éve együtt lennénk. Bízom és hiszek benne, nem is találhatnék jobb társat nála” – mondta Bogi a BEST-nek.

További részletekért keresd a BEST magazint. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top