Sztárok

Kis híján mindkét szülőjét elvesztette a Sztárban Sztár leszek! mindig mosolygós énekese

Sebestyén Katja nehéz időszakon van túl, édesapja vérmérgezés, édesanyja pedig egy daganatos megbetegedés miatt került kórházba.

Pokoli időszakon van túl a Sztárban Sztár leszek! mindig mosolygós énekesnője, Sebestyén Katja. A kétgyermekes anya a Blikknek mesélt a hányattatásairól, mint mondja, kis híján mindkét szülőjét elvesztette. Édesapja vérmérgezést és két szívrohamot is kapott, édesanyja testében pedig daganatot találtak. A körülményekhez képest jól vannak, de a családi kassza teljesen kiürült, Katja és szülei kénytelenek voltak kölcsönt felvenni, hogy fedezni tudják az orvosi költségeket.

Fotó: TV2

„Elmondani nem tudom, milyen volt megélni ezt az egészet – mondja a 37 éves nő. – Tavaly októberben kezdődött, amikor apukám vérmérgezés miatt került életveszélybe. Kiderült, hogy bokától le kell vágni a lábát, de közben a fertőzés elérte a szívét, kapott két szívrohamot, így mire eljött az operáció ideje, már térdből kellett amputálni.”

Alig álltak talpra a sokkból, a család megint rossz híreket kapott. „Kiderült, hogy van egy négykilós daganat anyukám petefészkén. Őt decemberben műtötték, nyolc kemót kapott, majd egy tüdőembóliát, amely szintén végzetes lehetett volna. Hála istennek, nem lett! Nekünk ugyanis az a fontos, hogy pozitívan álljunk az élethez, mert csak akkor tud mindenki meggyógyulni” – meséli Katja.

Az énekesnő nem titkolja, hogy szeretné elhozni a Sztárban Sztár leszek! fődíját. „Ez a műsor az én varázskastélyom, ahova egy kicsit elmenekülhetek a mindennapok problémái elől – magyarázza. – Jó lenne nyerni, mert kifizethetném a szüleim kölcsönét, vennék az apukámnak egy autót, a házat is akadálymentesíteném, mert jelenleg apu számára az otthona egy börtön, hiszen segítség nélkül képtelen kimozdulni.”

Katja rendőr férjével közösen neveli két gyerekét. Több műszakban dolgozik, hogy meg tudjanak élni: hétköznap bölcsődei gondozónőknek tart képzéseket, zenei játszóházat visz, és hatósági tolmácsként is dolgozik. Hétvégénként egy Váci utcai pinceklubban énekel, mindent slágert az eredeti hangon és nyelven ad elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top