nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Katja negyedik babájáról

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, Sebestyén Katja elárulta, mikor érkezhet negyedik gyermeke

Arról is beszélt, férje pont úgy szereti, ahogy van.

A Sztárban sztár leszek! első évadának felfedezettje, Sebestyén Katja tavaly februárban adott életet harmadik gyermekének, Patríciának. Az énekesnő örömmel enged betekintést a magánéletébe, ezért már arra is volt példa, hogy kisbabáját élő adásban mutatta meg.

Sebestyén Katja

Sebestyén Katja (Fotó: Instagram)

Harmadik gyermeke érkezése után Katja életmódváltásba kezdett, ami magában foglalta, hogy rendszeresen mozog. Összekötötte a kellemest a hasznossal, babakocsival futott, így amíg a kislánya a szabad levegőn pihent, addig ő elvégezte a napi testmozgást, aminek meg is lett az eredménye: már negyven kilótól megszabadult. 

Nem szeretne itt megállni, újabb céljai vannak, ezekben pedig a család bővítése is szerepel. 

Most megállt kicsit a dolog, amit a fogamzásgátlónak tudok be, de negyven kilót már így is ledobtam. A célom, hogy kilencven kiló alatt legyen a súlyom, és akkor jöhet is az újabb baba, Patrícia lányom testvére. Ezt azért akarom megvárni, mert minél kisebb súllyal esem teherbe, annál nagyobb az esély, hogy nem szedek fel annyit. A férjem, Péter persze így is imád, sőt, amikor megismert, akkor százhúsz kiló voltam, szeretett ő úgy is, szóval az önértékelésem teljesen rendben van” – árulta el a Ripostnak az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top