nlc.hu
Sztárok

Először mutatta meg a kameráknak fél éves kislányát Sebestyén Katja

Sebestyén Katja élő adásban mutatta meg féléves kislányát

Patrícia sokszor kiengedte a hangját, míg a felnőttek beszélgettek.

A Sztárban sztár leszek! első évadának felfedezettje, Sebestyén Katja februárban adott életet harmadik gyermekének, Patríciának

Sebestyén Katja

Sebestyén Katja a Mokkában

A kislányt most a Mokkába is elvitte magával, ahol a keresztelő vicces történetét idézte fel, ugyan kevésbé figyeltek rá, mivel a kis Patrícia teljesen ellopta a show-t. 

„Már messziről hallottuk a hangját. Elképesztő előadó, művésznő lesz belőle, a gyönyörű Patríciából” – olvadozott a műsorvezető, Orosz Barbi. „Református keresztelőnk volt, és egy balmazújvárosi lelkész jött. Számomra teljesen meglepő volt, amikor elkezdte mondani, hogy »Az énekeknél nem lesz gond az anyukának, hiszen nagyon szép hangja van. Látom a munkásságát.« Tehát Sztárban sztár leszek!-rajongó lelkész volt. Ezt még folytatta, amikor valami versenyhelyzetről beszélt, mondta, hogy anyuka ezt már tudja a tévéből” – mesélte Katja, aki teljesen zavarba jött, hogy a keresztelőn a gyermeke helyett sokszor ő volt a figyelem középpontjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top