nlc.hu
Sztárok
Ilyen volt a Korda-koncert az Arénában

A 85 éves Korda György felrobbantotta az Aréna színpadát

Minden korosztály jelen volt a koncertjén.

Korda György a hétvégén 85 évesen teltházas koncertet adott a feleségével, Balázs Klárival a Papp László Budapest Sportarénában. A Fókusznak arra a kérdésére, hogy amikor 1939-ben, a Dob utcában megszületett, gondolta-e, hogy ilyen sokáig fog ívelni a karrierje, a legendás énekes a következőket válaszolta: “Azt se tudtam, hogy énekes leszek. Azt se tudtam, hogy 85 és fél éves leszek. És azt se tudtam, hogy 66 évig énekelek vagy még tovább, ha a Jóisten úgy akarja. Persze, hogy ne tudtam semmit. Én úgy érzem, hogy egy kivételezettje vagyok a Jóistennek, aki ilyen életet adott nekem”.

Korda-számokra bulizott az Aréna - Forrás: RTL / Fókusz - videó

Korda-számokra bulizott az Aréna – Forrás: RTL / Fókusz – videó

“Emögött a hosszú pálya mögött nagyon sok munka van a civil életünkben is, és a színpadi életünkben is. Csak csináljuk, tesszük a dolgunkat, és a közönség meghálálja és megérzi, hogy szívvel-lélekkel csináljuk” – nyilatkozta Balázs Klári. Férje hozzátette, csak úgy lehet ezt elviselni, hogy mindig vannak terveik, még most is. “Még szeretnénk adni, ameddig csak tudunk” – hangsúlyozta.

A teltházas koncerten minden korosztály jelen volt, a Fókusz tudósítása szerint a fiatalokat sem kellett nagyítóval keresni. “Ezt a koncertet én egy éve várom, és ez számomra nagyon kedves dolog. Édesanyámék esküvőjén ők zenéltek élőben 15 évvel ezelőtt, és a történeteket hallván kötelességnek is mondható, hogy itt legyek” – nyilatkozta egy fiatalember.

A Korda házaspár életműdíjat vehetett át a koncert végén a Hungaroton lemezkiadótól, az énekes ikon pedig egy meglepetést is hozott a rajongóknak: a My Way-feldolgozást, amit még soha nem énekelt. Ez az dal az ő életútjáról is szól.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top