nlc.hu
Sztárok
Így néz most ki Clint Eastwood

Clint Eastwood törékeny bácsivá öregedett

A 93 éves Clint Eastwood nem igazán mutatkozik a nyilvánosság előtt. Nemrégiben mégis megtette: törékeny bácsi lett az egykori westernhősből.
Clint Eastwood

A május 31-én a 94. születésnapját ünneplő Clint Eastwood nemrég ritka kivételes dolgot tett: nyilvános szereplést vállalt. Mégpedig nem kisebb személyiség, mint Dr. Jane Goodall etológus kedvéért, aki előadást tartott Eastwood otthonában, a kaliforniai  Carmel-by-the-Sea városkájában.

A Reasons for Hope, azaz „Okok a reményre” névre keresztelt eseményt a helyi művelődési házban tartották meg, Eastwood pedig az első sorban foglalt helyet. Az élő legenda kék kockás flanelinget, szürke nadrágot és kardigánt, illetve sportcipőt viselt. A szakálla igencsak megnőtt, a haja pedig sokkal ritkásabb és hosszabb, mint a legutóbbi nyilvános megjelenése alkalmával.

Bár talán most először látszódott Eastwoodon a valódi kora, a színész-rendező a DailyMail értesülései szerint igencsak jó kedvében volt. Az esemény egy látogatója fotókat is készített a veterán westernhősről, a képeket pedig eljuttatta a bulvárlaphoz. Ezeket ide kattintva nézheted meg.

Az eseményt egyébként a szintén szépkorú Jane Goodall 90. születésnapja alkalmából rendezett turné keretein belül tartották. Az előadás után a VIP vendégeknek fenntartott fogadáson Godall és Eastwood elmélyülten beszélgettek, melyet szintén megörökítettek néhány képben, amiket az alábbi galériában is megtalálsz.

Clint Eastwood
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top