nlc.hu
Sztárok
Szoboszlai Dominik fogsora

Nagyon kiakadtak Szoboszlai Dominik rajongói

Kommentcunamit indított a focista szépészeti eljárása.

Van, akinek tetszik, mások szerint azonban nem kellett volna új fogsort készíttetnie a magyar futball-válogatott csapatkapitányának. Szoboszlai Dominik legújabb fotóin hollywoodi sztármosolyt villantott, amivel alaposan kiakasztotta a rajongóit – számolt be a Tények. A rosszmájú megjegyzések szerint az eredeti fogsora százszor szebb volt, ezért sokan nem értik, miért ült fogorvosi székbe és csináltatott hófehér fogakat a Liverpool FC-ben játszó, 23 éves focista.

Ám nem ez volt az első alkalom, amikor Szoboszlai körül felforrt a levegő. Amikor egy győztes, hazai meccs után a magyar válogatott csapatkapitánya felszaladt a lelátóra és a szurkolók gyűrűjében meghúzta a pálinkás üveget, akkor ezzel sem értett egyet minden sportrajongó.

Szoboszlai Dominik egykor és ma - időközben megcsináltatta a fogsorát - Fotók forrása: TV2 / Tények - videó

Szoboszlai Dominik egykor és ma – időközben megcsináltatta a fogsorát – Fotók forrása: TV2 / Tények – videó

Sőt…

Immár hollywoodi Szoboszlai Dominik mosolya - Forrás: TV2 / Tények - videó

Immár hollywoodi Szoboszlai Dominik mosolya – Forrás: TV2 / Tények – videó

Az elmúlt években amúgy Dominik külseje rengeteget változott: tetkókat varratott magára, a hajviseletét is megváltoztatta és a fogait is korrigáltatta. Kamaszként ugyanis egyáltalán nem volt olyan szabályos a fogsora, mint a profi karrierje kezdetén. Most pedig a már tökéletessé vált fogsorát egy még látványosabbra (hófehérre) cserélte.

Egy korábbi interjújában meg is jegyezte, hogy fontos számára a megjelenés, azaz ne csak a pályán, hanem a pályán kívül is felhívja magára a figyelmet.

A sztárvilágban amúgy nem ritka, hogy miután befutnak a hírességek, rendbe hozatják a fogsorukat. 

Kiemelt fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top