nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Katja édesapjának másik lábát is amputálni kellett

Sebestyén Katja édesapját újból megműtötték, másik lábát is amputálni kellett

Az énekesnő édesapjában unokája születése tartja a lelket.

A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzőjének szülei komoly megpróbáltatásokon mentek keresztül, még a verseny ideje alatt Sebestyén Katja édesanyja testéből egy több kilós tumort távolítottak el, majd az áttétek miatt kemoterápiára kellett járnia, ezzel egy időben az édesapja egy fertőzés következtében elvesztette az egyik lábát.

Mint a Bors írja, az énekesnő édesapjának állapota sajnos az utóbbi pár hónapban megint rosszabbra fordult, és emiatt amputálni kellett a másik lábát is. Édesapjában állítólag most az tartja a lelket, hogy nemrég bővült a család, megszületett ugyanis az énekesnő harmadik gyermeke.

Sebestyén Katja

Fotó: TV2 Sajtószoba

„Jelenleg egy rehabilitációs központban van, ahol megtanítják, hogyan éljen lábak nélkül. Eddig ugye az egyiket tudta használni és képes volt ellátni magát, de sajnos most teljesen elölről kell tanulnia mindent” – nyilatkozta Sebestyén Katja, aki hozzátette, hogy mi lesz akkor, ha majd a rehabilitáció véget ér, azt egyelőre nem tudni.

„Mondtuk neki, hogy költözzön hozzánk Tiszacsegére, mert ki tudnánk alakítani neki egy akadálymentesített életteret, de azt látom rajta, hogy nem akar a terhünkre lenni. Több speciális otthont is megnézett már. Ha ezt az opciót választja, akkor oda megy, ami neki a legmegfelelőbb, a távolság csak másodlagos szempont lesz. Nem lesz könnyű dolgunk, ha szeretnénk meglátogatni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top