Sztárok

Tragédiák sora érte Gaál Noémi exét

Padlóra küldte a családi gyász, hosszú ideig pánikrohamok gyötörték Maloveczky Miklóst.

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós tavaly októberben szakítottak, 14 év után zárták le a kapcsolatukat. A tévés időjós volt párjának életében azóta változás változást követett, több családi tragédia is érte, amelyekből lassan tud talpra állni – írja az e heti Story magazin.

Maloveczky Miklós tavaly nyáron veszítette el az édesapját, sőt időközben a nagyszülei is eltávoztak. „Szabályosan kipucolt bennünket az élet. Édesanyámon és a testvéremen kívül senkim sem maradt. Már én vagyok csak férfi a családban” – vallotta be a rádiós, műsorvezető, aki 12 és fél év után szeretett kutyáját is elveszítette.

Elmondása szerint padlóra küldte a stressz, pánikrohamok törtek rá; volt, hogy az autópálya szélén kellett emiatt megállnia. „Pszichológushoz fordultam, mert éreztem, az segíthet egyedül, ha megszabadulok fájó emlékeimtől. (…) Még most is vannak rosszabb napok, pillanatok, de már tudom, hogyan kezeljem a veszteségeim okozta érzéseket” – árulta el Maloveczky Miklós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top