Sztárok

Gaál Noémi a párja miatt aggódik

Feszült időszak ez Gaál Noéminek, akit 20 év után menesztett a TV2. Bár a távozása miatt nem esett kétségbe, azért van miért aggódnia, pontosabban, kiért.

Meglepetés volt, amikor bejelentették, hogy megválik a TV2 Gaál Noémitől, de mint kiderült, a közös megegyezéssel távozó időjós sem számított erre a fordulatra. Szerencsére, nem esett kétségbe, mert már jó ideje több lábon áll.

“Az időjárás-jelentés mellett saját vállalkozásaim is vannak. Régóta működtetek egy video­tékát, ahova csak nosztalgiából járnak az emberek, ezért bővítettük az üzlet profilját, műkörmöskellékek kizárólagos forgalmazásával. Emellett még egy ajándékboltom is van.”

Egy régi kép a párról
Egy régi kép a párról

A Borsnak egy informátor elárulta, ennek ellenére van miért aggódnia Gaál Noéminek. Párja, Maliveczky Miklós ugyanis szintén a TV2-től kapja a fizetését, a Több mint testőrt ugyan külsős cég gyártja, de nem lehet tudni, meddig.

“Bármi megtörténhet, és ezt tudja Noémi is. Egyébként az esett neki a legrosszabbul, hogy közel 20 évnyi közös munka után egy kurta közleményben búcsúztatták.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top