Sztárok

Gaál Noémi kisírt szemmel távozott

19 éven át állandó arca volt a TV2-nek Gaál Noémi, akinek váratlan hirtelenséggel kellett távoznia nem sokkal karácsony előtt. A történet pedig annál is csúnyább, mint amilyennek először tűnt.

Hivatalosan ugyan közös megegyezéssel váltak el útjaik, Gaál Noémit meglepte, hogy távoznia kellett. Kurta-furcsa közleményben tudatta a tényeket a csatorna, ami szintén rosszulesett az időjósnak, miután közel 20 évet dolgozott a csatornánál. A Story magazinból pedig kiderül: méltatlan búcsúja megviselte. 

Gaál Noémi próbálta magát erősnek mutatni, miközben elköszönt a kollégáitól, ám az épületet már kisírt szemmel hagyta el. “Az fájt neki a legjobban, hogy nem búcsúzhatott el méltó módon a nézőktől. Azért tizenkilenc évet mégiscsak lehúzott a csatornánál, igazán megérdemelte volna, hogy az utolsó időjárás-jelentésben elköszönhessen” – mondta egy neve elhallgatását kérő kolléga a Storynak. 

Hogy ki és miért menesztette Noémit, és hogyan zajlott az ominózus megegyezés, arról részletek a magazinban. 

Gaál Noémi kisírt szemmel távozott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top