nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna iránti gyűlöletáradat

Halálos fenyegetéseket kapott Lékai-Kiss Ramóna a csatornaváltás miatt

Az RTL-től való távozása egy új, izgalmas fejezetet nyitott Lékai-Kiss Ramóna életében, ám ezt sokan nem nézték jó szemmel.

Az elmúlt időszakban sokan felháborodtak az RTL-től való távozásán, és meglehetősen felkavaró élmények érték emiatt, Lékai-Kiss Ramóna mégis bámulatos nyugalommal viselte az esztelen gyűlölködést. A műsorvezető a Story magazin őszi különszámának adott interjúban elárulta, csak úgy zúdult rá a negatív, gyűlölködő hangvételű kommentáradat, sőt őt is és a családját is halálosan megfenyegették, mert átment a TV2-höz.

Kiss Ramóna

Kiss Ramónát megdöbbentette a gyűlöletáradat (Fotó: TV2)

„A tenni akarás és a dolgozni vágyás hajtott, amikor tisztán, korrekten elmentem felmondani, megköszöntem a lehetőséget, és átmentem egy másik munkahelyre dolgozni. (…) Az emberektől azonban kaptam hideget és meleget is” – mesélte a Dancing with the Stars műsorvezetője, aki úgy véli, ami ezzel kapcsolatban érte, az túlmutat azon, hogy munkahelyet váltott.

„Mérhetetlen gonoszság és gyűlöletáradat zúdult rám, ami azért megdöbbentő, mert most látom igazán, hogy nagyon sok ember mennyire frusztrált. Gyomorszorító és félelmetes, hogy kedves arcú nagymamák és 10-15 éves gyerekek – a jövő nemzedéke – a családom halálát kívánták pusztán azért, mert munkahelyet váltottam” – panaszolta Lékai-Kiss Ramóna.

 

 

Bővebben a Story magazin őszi különszámában!

Story magazin őszi különszám

Olvass még Lékai-Kiss Ramónáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top