nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna házassága

Ezt tette a karantén Kiss Ramóna házasságával

Kiss Ramóna őszintén vallott arról, hogy élte meg házassága a karantén időszakát.

Kiss Ramóna házasságáról, a karantén alatti időszakról mesélt a Blikknek. A műsorvezető sugárzik a boldogságtól.

“Én már jóval a karantén előtt hoztam egy szabályt az életünkbe, amit szigorúan betartok. Maximum heti három napot dolgozom, a többi idő a családé. Máté sokat utazik a munkájából adódóan, rengeteg az edzés, a meccs. Nyilván rengeteg rossz dolgot okozott a koronavírus, de mi nagyon élveztük, hogy most tényleg együtt voltunk. Az első egy hónap valóságos Kánaán volt. Reggel együtt ébredni, reggelizni, Noéval játszani, együtt tölteni az időt a kertben, ebédet főzni. Otthon voltunk, csak mi hárman. Minőségi idő volt minden perce, amit együtt töltöttünk – árulta el Kiss Ramóna, aki semmit sem változtatott az életén a karantént alatt.

Kiss Ramóna házassága

Kiss Ramóna rendkívül boldog. Fotó: RTL Klub / Sajtóklub /smagpix

“Beépítettem az életembe a rendszeres sportot, az énidőt, és sokkal jobban odafigyelek arra, hogy ne ússzak el, és ne temessenek be a feladatok. Ez az év koronavírus nélkül is meghozta azt, hogy sokkal jobban koncentráljak Veszprémre, az otthonomra, a családra, a barátokra. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Máté épp itt dolgozik, ahonnan én elindultam. Ez egy sorsszerű körforgás” – mondta Kiss Ramóna.

Olvass még Kiss Ramónáról az nlc.-n!

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top