Sztárok

Leszólták Berkit a szavazós videója miatt, ő pedig válaszolt

Bár a medencés videónál még viccnek gondoltuk, de azóta tudjuk, hogy az önkormányzati választásokon Berki Krisztián tényleg indult a főpolgármesteri posztért. Sőt, már a végét is tudjuk, éppen ezért a történet most nem emiatt érdekes.

Annak idején sokan arra tippeltek, hogy Berki Krisztián a valóságshow-ja miatt vágott bele a főpolgármesteri kampányba.  Ha így van, ha nem, aki ezt a sztorit követte az oldalán, vagy éppen Berki Mazsi közösségi oldalain belefutott, az valóban egy kisebb szappanoperába csöppent, ahol Berki reality-műsora és a kampányolás helyenként enyhén összemosódott, máskor éles váltásokkal követték egymást a magánéleti és a politikai bejegyzések. 

Valahogy így nézett ki Berki Mazsi oldala az önkormányzati választások előtt: 

Berki Mazsi az önkormányzati választások előtt

Mindenkinek szíve-joga, mit oszt meg a követőivel, mégis voltak, akiknél ez a videó kicsit beakadt.

Berki Mazsi éppen szavazásra buzdítja a nőket, hogy éljenek a jogukkal és menjenek választani: 

Ahogy a videó melletti hozzászólásokból is látszik, Berki feleségén többen számon kérték, miért nem élt akkor eddig a jogával, hiszen előtte maga árulta el, hogy korábban sosem vett részt választásokon. 

Berki Mazsi az idei önkormányzati választáson először élt a szavazati jogával

A fenti videó hozzászólói közül akadt, aki megkérdezte, hogy ha a választás ennyire fontos, akkor miért is nem ment el eddig. 

„Mert segítettek a szüleim, és nem voltam rákényszerítve, hogy foglalkozzam a jövőmmel erről az oldalról, de ma már én is szülő szeretnék lenni és felelős döntésnek tartom a szavazást” – írta Berki Krisztián felesége, aki később még hozzátette, hogy szerinte nincs egyedül ezzel. Korábban nem érdekelte a politika, most viszont a férje miatt már sokat tanult erről, ezt pedig bátran vállalja. Mazsi válaszait megköszönték a kérdezők, mert szerintük is ritka, hogy valaki a kellemetlen kérdéseket nem kerüli ki, hanem válaszol azokra.  

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top