Sztárok

Édesanyja karjaiban halt meg a Feketelista sztárjának 3 éves kislánya

A kis Adelaide Grace héthónapos kora óta súlyos epilepsziában szenvedett. „Látom, hogy fáradt vagy. Most nekem kell erősnek lennem... és elengednem téged” – írta Miguel Cervantes felesége.

Édesanyja karjaiban halt meg Miguel Cervantes, a Feketelista, A Célszemély és a Hamilton című musical sztárjának kislánya – írja a Huffington Post. A hároméves Adelaide Grace súlyos, gyógyíthatatlan epilepsziában szenvedett.

Miguel Cervantes és a kis Adelaide (Fotó: Miguel Cervantes / Facebook)

„A gépeket lekapcsolták. Az ágya üres. Fülsiketítő a csend” – írta édesanyja, Kelly Cervantes a Twitteren.

Cervantes múlt hónapban nyílt levelet írt a lányának, mielőtt kórházba vitték volna. „Olyan régóta harcolsz az életedért, és látom, hogy fáradt vagy… Most nekem kell erősnek lennem… és elengednem téged” – búcsúzott szívszorító üzenetben a gyerektől.

A kis Adeleide-et héthónapos korában diagnosztizálták epilepsziával. Azóta mindkét szülője azon dolgozik, hogy felhívják a figyelmet erre a kegyetlen betegségre. „Azért küzdünk, hogy többé senkinek se kelljen azt számolgatnia, hány rohama volt a gyerekének egy nap” – nyilatkozta a színész az ABC7-TV-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top