Sztárok

Disznóvágáson borult ki a Barátok közt színésznője

Nagy Alexandrában mély nyomot hagyott élete első disznótora. A színésznő kiborult, amikor elé tették a pecsenyés tálat, nemtetszésének azonnal hangot is adott.

Utazásai során előszeretettel keresi fel az ázsiai országokat Nagy Alexandra, aki nemcsak a keleti kultúráért, de a keleti konyháért is rajong. „Anyukám főztjét nagyon szeretem, de nem a magyar konyha klasszikusai a kedvenceim. Olajos dolgokat egyáltalán nem eszem. Tudom, hogy sokakat meglep, de nem szeretem sem a fánkot, sem a lángost. Ugyanakkor nem mondok nemet egyetlen nemzet konyhájára sem. Nyitottan állok a gasztronómiához, igaz nem vagyok egy nagy húsevő típus” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színésznő, aki halakat ugyan fogyaszt, de a húsfogyasztást minimalizálta.

„Élénken él az emlékezetemben a gyerekkori eset, amikor a falunkban disznóvágás volt. Lerakták elém a hurkát és mindent, amit aznap készítettek a disznótoron. Ez nem jött jókor, mert pár nappal előtte kaptam egy kínai horoszkópról szóló könyvet, amelyből megtudtam, hogy vaddisznó a csillagjegyem. Így nem hagytam szó nélkül a dolgot, felálltam az asztaltól és közöltem, hogy »Én nem eszem meg a rokonaimat!« Teljesen kiborultam” – emlékezett vissza a színésznő, aki nemcsak a húsfogyasztást mellőzi az életéből. 

Azon ritka emberek egyike vagyok, akik nem szeretnek wellnessezni. Szeretem a természetes vizeket, de a medencéket, a sok embert, a „pucér”, fürdőruhás testeket nem. Nekem nem komfortos ez a helyzet. Ahogy a masszázst sem kedvelem. Nem szeretem, ha idegen emberek hozzámérnek, nekem ez sok. Szuper program mindegyik, de meg kell keresni, hogy kinek az. Én nem tartozom közéjük” – vallotta be a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top