Sztárok

Nádai Anikó szuperszexi fotójától szóhoz sem jutunk

A műsorvezető bombaformában van.

Nagyot fordult a világ Nádai Anikóval azóta, hogy 2010-ben beköltözött a ValóVilág 4. villájába: a játékot ugyan nem ő nyerte meg, mégis nyertes, azóta ugyanis rengeteg műsorban dolgozott, sőt utóbb még saját műsort is kapott. „Sokszor állok a stúdióban, és csak nézek körbe. Ha tíz éve azt mondja nekem valaki, hogy ennyi mindent elérek, akkor kinevetem. Nagyon sok mindenért hálás lehetek az életben, többek között ezért a műsorért is. Örülök, hogy így alakult az életem” – mondta.

Anikónak ráadásul nemcsak a szakmai élete van sínen, de a magánélete is. Mint mondja, végre olyan párkapcsolatban él, amire a legtöbben vágynak. „Ez egy olyan kapcsolat, ahol maximálisan megbízom a páromban. Nem hazudunk egymásnak, tudom, hogy nem csal meg” – árulta el Anikó, aki a minap egy szuperszexi fotóval mutatta meg, hogy bombaformában van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#csepelmuvek #mood #autumn #red 📸: @csanyipisti 💄: @schlovicsko.katalin

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető a fotóhoz, ami még Horváth Grétának is tetszett, és amin átlátszó felsőben pózol, annyit írt kísérőszöveg gyanánt, hogy #csepelművek #red #autumn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top