Sztárok

Bereczki Zoli Bata Éváról: „Ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni”

Sokszor csalódott, de Bereczki Zoltán tanult a kudarcokból a karrierjében és szívügyekben is. Ezért ritka, hogy ennyire megnyílik a magánéletével kapcsolatban, mint most.

Magabiztosnak mutatja magát, de a legkevésbé sem az, és a Sztárban sztár leszek! mestereként Bereczki Zoltán nemcsak a fiatal tehetségeket szeretné segíteni, hanem az új kihívástól azt is reméli, hogy jobban megismeri magát. A Story magazinban olvasható interjúból kiderült, jó úton halad, amiben nagy szerepe van az új szerelemnek is. 

Story magazinban Bereczki Zoltán magánéletéről olvashatsz

A zenészre néhány hónapja talált rá a szerelem, Bata Éva és Bereczki Zoli  a Nemek és igenek című előadás próbafolyamata során ismerkedtek meg. Nem sokkal azelőtt készült el az énekes és Palya Bea Csillagtérkép című duettje, melyben tulajdonképpen megjövendölték: Bereczki végre társra lel.

„Ez már a sokadik bizonyíték arra, hogy jóslatszerűek Bea dalszövegei, vigyáznom kell, miről énekelek ezután, hisz ez is bejött” – nevet Zoli, aki igyekszik óvni kapcsolatát a nyilvánosságtól, jóllehet korábban, házasemberként szinte mindent megosztott az életéről. Évával viszont elbújnak inkább.

„Ez egy tudatos döntés a részemről, mivel a házasságomban nagyon is kifelé éltem, ami jókora traumához, falhoz csapódáshoz, váláshoz vezetett… Akkoriban sokszor össze-összekeveredett a valóság és a mese: mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok láttattak rólunk. Az persze természetes, hogy az ember szívesebben mesél a boldogságáról, a sikereiről és nem a problémáiról. Mindez viszont elfedte a valóságot, pedig igenis léteznek bajok, nehézségek, amiket veszélyes a szőnyeg alá söpörni, igenis beszélni kell róluk. Egy darabig úgy tűnt, a szakmai sikerek talán kompenzálják a gondjainkat, de sajnos nem… El is határoztam, ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni. Nem akarom kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal.”

Bereczki Zoltán és Bata Éva közös képeiből nincs túl sok, valószínűleg ez így is marad még egy jó darabig: 

Bereczki Zoltán és Bata Éva a Nemek és igenek című előadásban (Fotó: Horváth Judit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top