Sztárok

Ezt óvja annyira Bereczki Zoltán, és megértjük, miért

A Sztárban sztár leszek! egyik mestere Bereczki Zoltán, akinek sikerült elérnie, hogy akkor ugranak meg rá a keresések a Google-ban, ha egy-egy nagyobb koncertet ad. Megnéztük, hogy mi érdekli még az embereket a színésszel kapcsolatban.

Sokoldalú művész, maximalista és következetes ember. Bereczki Zoltán korábban elég sokat szerepelt a bulvármagazinok címlapjain, aztán éles váltással úgy döntött, hogy a magánéletét inkább megtartja magának. Ha boldog, azt látni lehet rajta, ám féltve óvja a boldogságát, mintha csak egy törékeny üveggömb lenne. Ennek fényében különösen érdekes, hogy mire keres a nép a neve kapcsán a Google-ban.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán esküvő

Bereczki Zoltánnak eddig egyetlen esküvője volt, amikor 2005-ben oltár elé vezette Szinetár Dórát. A két színész egy júniusi napon házasodott össze a Lajosmizse környéki Gerébi-kúria kertjében, és ott tartották a lakodalmat is. Egyszerű, elegáns gyűrűt húztak egymás ujjára. A két ékszer között annyi volt a különbség, hogy Dóráét három apró kő is díszítette. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán esküvője a BEST címlapjára került

A gyűrűk őrzője egyébként a színésznő előző házasságából született (akkor még kicsi) fia, Marci volt. A lakodalmon valóságos sztárdömping volt. A 14 éve készült képeken fellelhető a vendégek között Magyar Attila, Csonka András, Janza Kata és Pikali Gerda is. A BEST magazin exkluzív beszámolójából az is kiderült, hogy a háromemeletes menyasszonyi torta tetejét nemcsak a vőlegény és a menyasszony marcipánfigurája díszítette, hanem egy kisfiúé, Marcié is. A nászutat a török riviérára tervezték.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös gyereke, Zorka 2007-ben született. A pár a kezdetektől igyekezett megóvni a nyilvánosság elől a lányt, ritkán láthattunk a kicsiről képeket. Alig volt hároméves Zorka, amikor kiderült, hogy a szülők elvesztettek egy kislányt, és a párnak később sem született több gyereke. 

Bár a házaspár 2013-ban a válás mellett döntött, igyekeztek úgy folytatni az életüket, hogy lányukat továbbra is megóvják a nyilvánosságtól és az alaptalan pletykáktól. Zorka ma már hatodikos nagylány, akiről édesanyja így írt szeptemberben:

„Felfoghatatlan, de 6.-os lett! Okos, gyönyörű, telis-tele szeretettel és kedvességgel, elképesztő humorérzékkel, és szerencsére egy rakás öniróniával… imádom! (Azt mondta, ok, ma bejöhetek, mert tudja, hogy szívesen találkozom a többi szülővel az első reggelen.) És hála a szerencsénknek (hogy a mi környékünkön van Waldorf, és hogy tudunk ide járni) és a csodálatos Osztálytanítónknak, nagyon várta a ma reggelt!” 

Természetesen Bereczki Zoltán is rettentően büszke Zorkára, ám évekkel ezelőtt eldöntötte, hogy nem mutat fotót a lányáról a közösségi médiában, maximum hátulról. Erről így beszélt az nlc-nek 2018-ban:

„Ilyenkor persze egyből jönnek a kommentek, hogy miért nem láthatják már. […] Amikor pici korában megmutattuk, akkor nagy volt a zsizsegés körülötte, és nem értette, hogy miért van ez. Láttam, hogy felmegy benne ettől az adrenalin. Viszont az, hogy ő az én lányom, nem egy produktum. Az én nevelésem és neveltetésem pedig abszolút teljesítményalapú. Ha megdolgozol a sikerért, és azért, amit elérsz, és szeretnéd, hogy mások is lássák, akkor bátran mutasd meg. A semmiért híresnek lenni a Paris Hilton-féle vonal felé visz, amit én nem akarok a gyerekemnek. Azt szeretném, ha ő döntené el, hogy akar-e a szakmában maradni. Persze ezt már nyilván látni lehet, hiszen szeret szerepelni, a színészet is közel áll hozzá. Eleve egy átok neki, hogy Bereczki: pontosan tudni fogják, hogy ő a gyerekem, és mindig lesz egy kérdőjel benne, hogy őt azért szeretik, aki, vagy pedig a neve miatt. Mindkettő előfordulhat, és elő is fordul majd, hiszen ilyen ez a világ.”

Zorka egyébként sok időt tölt Bereczkivel, naponta beszélnek telefonon, idén nyáron pedig az Egyesült Államokban nyaraltak. A művész saját magát nem szigorú, hanem következetes apukának tartja. „Igenis szüksége van a keretekre, a tanításra, a nevelésre, az irányításra” – mondja erről. 

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán párja, Bata Éva

2019 áprilisában írta meg a Blikk, hogy Bereczki Zoltán újra szerelmes, párja pedig nem más, mint A mi kis falunk Tecája, Bata Éva, akivel körülbelül év eleje óta vannak együtt. A két színész a Nemek és igenek című darab próbáján ismerkedett meg a Centrál Színházban, erről Bereczki Zoltán menedzsere és üzlettársa, Ferenczi Orsolya szűkszavúan csak ennyit mondott: „Igen, együtt vannak, de egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról.”

Bereczki Zoltán és Bata Éva a Nemek és igenek című előadásban (Fotó: Horváth Judit)

Azóta is csak annyit tudni, hogy boldogságban és teljes harmóniában élnek. A Sztárban sztár leszek! korai epizódjaiban is volt erre utaló jel, amikor egy-egy érzelmes pillanat után, Bereczki így szólt: „írtam is a csajomnak”  – amikor viszont a többiek arról faggatták, hogy várható-e leánykérés, őszintén csak annyit felelt: „nem, ennek még nem jött el az ideje”.

Vélhetőleg egyébként a színész-énekes lánya is elfogadta apja választottját, hiszen Bereczki Zoltán korábban így nyilatkozott a témáról nekünk: „Nem történhet meg, hogy valaki olyannal kötöm össze az életemet, akit Zorka nem szeret, vagy aki Zorkát nem szereti, ez kizáró ok.”

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán – Sztárban sztár

Ha létezik személyre szabott műsor, akkor Bereczki Zoltán számára a Sztárban sztár az: az első évadot versenyzőként megnyerte, majd a másodikban, a harmadikban és a negyedikben ítészként szerepelt a show-műsorban, idén pedig már az új verzióban, a Sztárban sztár leszekben az egyik mester.

„Már minden szegmensét láttam a műsornak, de így is rengeteg kihívást tartogat számomra a Sztárban sztár leszek!, ráadásul az elmúlt időben éppen eléggé megforgatott az élet ahhoz, hogy másképp kezeljem és oldjam meg a különböző szituációkat. Már nem akarok mindenkit megmenteni. Ha valakiben van annyi kitartás, elhivatottság, alázat, akkor a maximumot kihozom belőle, és szárnyalni fogunk, ha pedig nincs, akkor nem esdeklek. Könyörögtem eleget az életem során” – mondta szigorúan az új szerepéről Bereczki a Borsnak.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán és Horváth Tamás

A Sztárban sztár leszek! válogatóinak egyik emlékezetes pillanata volt, amikor Bereczki Zoltán és Horváth Tamás Michael Jackson egyik dalát közösen adták elő, miután rosszabbnál rosszabb Jacko-produkciók árasztották el a színpadot.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán dalai

Bereczki dalait rengetegen keresik a Google segítségével, és persze ők is a YouTube-ra érnek el. A videómegosztó oldalra feltöltött dalok közül a jövőre tízéves Kerek egész a legnépszerűbb 10 milliós nézettséggel, és van is ebben a klipben valami bűnös élvezet, pláne ha az ember utánozni próbálja a jellegzetes mozdulatokat. Tudhatja ezt Rácz Gergő is, aki Bereczkinek ezt a dalát adta elő a Sztárban sztár egyik évadában.

Akkor amúgy maga az énekes jót nevetett, miután Majka megkérdezte tőle: „ugye most már te is látod, milyen ez a klip?” Az eltúlzott mozdulatokat Rácz Gergő szerint nehéz volt utánozni, de a nézők és a zsűritagok is díjazták a produkciót. 

A második legnépszerűbb Bereczki-dal a YouTube-on a Szinetár Dórával közös Ajándék. Ez a szám is remekül sikerült, amit az is bizonyít, hogy szintén beválogatták a Sztárban sztár egyik korábbi adásába. Akkor Pál Tamás és Vastag Tamás bújt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán bőrébe.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán Instagram

Természetesen Bereczkinek is van Instája, 50 ezer követővel – legalábbis most, amikor írjuk a cikket.

Amire a legtöbben keresnek: Bereczki Zoltán-koncert

A kereső szerint március óta igazán népszerűek Bereczki Zoltán akusztikus koncertjei. Októberre mindenesetre találtunk három, novemberre és decemberre pedig egy-egy akusztikus koncertet, amelyekre lehet még jegyet vásárolni. Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje 2019-ben december 20-án lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top