Sztárok

Sas József felesége: „Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos”

Zsuzsa asszony reméli, hogy férje minél hamarabb felépül.

Lassan gyógyul, de családja mindent megtesz Sas József felépüléséért. A 80 éves humorista az év elején kapott kétoldali stroke-ot, nyár óta otthonában lábadozik. Állapotáról most felesége, Zsuzsa asszony árult el friss információkat.

„Alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel! Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos” – mondta a Blikknek Zsuzsa asszony, aki szerint Sas József mindent megtesz azért, hogy összeszedje magát. A humorista nagyon jó beteg, folyamatosan olvas, csinálja a gyógytornát, és szerencsére az étvágya is nagyon jó.

sas jozsef, allapotSas József nagyon szeretne visszatérni a színpadra, de egyelőre nem tud egyedül menni, ezért az idei szilveszteri kabaréban sem vehet részt. Zsuzsa asszony és férje között hagyomány volt, hogy minden év elején elutaznak, de jövőre ez is elmarad. A feleség ezt nem bánja, számára most az a legfontosabb, hogy férje minél előbb megerősödjön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top