Sztárok

Sváby András és párja, Andrea megmutatták a kisfiukat

Bár Sváby András nem először mesél a kisfiáról, Milánról, eddig nemigen mutatott családi fotókat. Most Andreával és fiukkal közös címlapot vállalt.

Sváby András öt éve nyitott új fejezetet az életében, miután 26 évnyi házasságot követően elvált két fia édesanyjától, és lehorgonyzott a gyerekorvos, Szűcs Andrea mellett. Azóta közös fiuk, Milán már lassan hároméves, és órákon át képes szórakoztatni az édesapját. Többek között erről is mesélt a tévés a Story magazinnak, ahol közös képeket is láthatunk a családról. 

Story magazin

András és a nála nyolc évvel fiatalabb Andrea egyetért a gyereknevelés fő kérdéseiben, más dolgok miatt azonban hajlamosak összeveszni.

„Nem vagyunk konfliktuskerülő emberek, olaszos a tempónk, apróságokon és teljesen blőd hülyeségeken is össze tudunk veszni. Az ember hajlamos az önzőségre, de nálunk elvárás, hogy figyeljünk egymás rezdüléseire. Az együttélésnek megvannak a maga nehézségei, de így sikerül ezeken átlibbennünk, a vitás helyzetek gyakran röhögésbe fulladnak.”

Ahogy a tévés mondja, felnéz a párjára, aki a közeljövőben visszamegy a korábbi munkájához, gyerekeket fog menteni a nagyvilágban, emellett dolgozik a Honvéd Kórházban, és ügyel a Szent László Kórház intenzív osztályán. Talán csak egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy Sváby András elmondhassa, minden rendben van. 

„Az én szüleim idősek, ők már nem tudják a nagyszülői feladatokat ilyen mértékben vállalni. Roppant nehéz időszakot élek meg velük, mindketten súlyos betegek. Csak az ő egészségükkel lenne most minden felhőtlenül boldog körülöttünk.”

Itt van kinagyítva egy kép Sváby Andrásról, párjáról, Andreáról és a kis Sváby Milánról: 

Sváby András a kisfia édesanyjával és legkisebb gyerekével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top