Sztárok

Valami nem stimmel Jolly plágiumügyével

A magyar énekes szerint Enrique Iglesias és egy norvég DJ dalt lopott, de pénzt nem vár az őt ért kárért. A norvég menedzsment május óta nem is hallott Jollyról.

Furcsán alakul a plágiumügy, amely a magyar mulatóssztár Jolly és Enrique Iglesias, valamint a norvég DJ, Matoma között zajlik. A Bors beszélt Jollyval, aki állítja, hogy az ügyvédjével üzleti ajánlatot tettek a külföldi zenészeknek, amire várják a választ.

Jolly nem pénzt akar (Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Annyit elárulhatok, hogy nincs harag közöttünk, és egy üzleti ajánlatot is tettünk feléjük, mert mi nem akarunk tőlük pénzt vagy bármi egyebet kérni. Most várjuk a válaszukat erre, amíg ez nem érkezik meg, addig nem szeretnénk semmi egyebet nyilatkozni” – mondta Jolly.

Matoma menedzsere, Andrew Jackson azonban azt állítja, május óta nem is hallott Jollyékról, bár szerinte nem történt lopás, mert ugyan Iglesiasék dala később jött ki, mint a magyar zenészé, de előbb íródott.

Szerinted tényleg ellopták a dalt?

Ez itt Jolly dala:

Ez pedig Iglesiaséké:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top