Sztárok

Jolly beperli Enrique Iglesiast, mert szerinte lopott tőle

Plágiummal vádolja Jolly a spanyol világsztárt, Enrique Iglesisast. A magyar énekes egy videóban hasonlította össze „Bűbáj és csáberő” című dalát és Iglesias szerzeményét.

Azt a történetet talán mindenki ismeri, amikor Presser Gábor beperelte Kanye Westet, mert szerinte dalt lopott tőle. Ezt a hullámot meglovagolva most Jolly jelentkezett a Mokkában, hogy a világ egyik legismertebb latin sztárja, Enrique Iglesias egyik dalának hangzásvilága megegyezik az ő, 2017-ben megosztott zeneszámával. 

Jolly elárulta, hogy nemcsak ő, hanem a környezetében élők is észrevették a hasonlóságot, sőt még a 17 éves fia is ezen a véleményen van, akinek állítólag nagyon jó a füle ehhez. A mulatós énekes az ügyvédjével ment be a műsorba, aki elárulta, hogy Iglesias műve feldolgozta az ügyfele számát, úgyhogy bírósághoz fordulnak. 

„Nagyon tisztelem Enrique Iglesias munkásságát, több dalát is feldolgoztam engedéllyel. Hatalmas büszkeség ez nekem” – mondta Jolly. Az is kiderült, hogy elsősorban peren kívül állapodnának meg, de amennyiben elfajul a dolog, úgy bíróságra is mennének. Az énekes elárulta, őt elsősorban nem a pénz érdekli, hanem elvei vannak, és ezekhez ragaszkodik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top