Sztárok

Mi történt? Együtt töltötte a Szentestét Jolly és Suzy

Kislányuk miatt közösen ünnepelte a karácsonyt Jolly és Suzy, közös fellépéseket azonban már nem vállalnak.

Jolly és Suzy kálváriája több mint egy éve húzódik, akkor röppent fel ugyanis először a pletyka, hogy megromlott a kapcsolatuk. A mulatós zenész ezután összejött Szuperák Barbara szépségkirálynővel, aztán nem sokkal később visszament a feleségéhez, de rájöttek, hogy végleg szakítaniuk kell egymással, így Jolly most újra a modellel jár. A szentestét mégis együtt töltötték, de csak a kislányuk miatt.

A mulatós énekesnő reményekkel telve vág neki az új évnek, a koncertezés mellett pedig gofrisütőjében tevékenykedik majd. Suzy ezerrel bírja a pörgést, tele van energiával, ugyanis élete teljesen megváltozott pozitív irányba, rengeteg barát veszi őt körül. 

„Innen szoktam menni a színpadra, a színpadról pedig ide vissza” – mesélte Suzy a gofrisütő mellől. A bizniszt a testvérével viszi, aki nagyon sokat segít neki. Azt is elárulta továbbá, hogy miért karácsonyozott együtt exférjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top