Sztárok

Csillogó lakodalomtól a sértett üzengetésig – Jolly és Suzy története latin teleregény-hangulatot áraszt

A formáció, ahol a férfi neve a nő előtt van. A falunapok koronázatlan királyai ők, akiknek élete valamely megmagyarázhatatlan okból nagyon érdekli az embereket. Lekérdeztük hát a legnépszerűbb kereséseket Jollyra és Suzyra.

Szinte halljuk, hogyan kiabálná Stohl András a Való Világ stúdióban: Jolly és Suzy, Suzy és Jolly! A figyelemfelkeltő nevek Tarcsi Zoltánt és Királyvári Zsuzsannát takarják, és bár az énekesduó már a múlté, az érdeklődés irántuk így sem csökkent. A SztárLexikonunk mostani fejezetében megmutatjuk, pontosan mi érdekli az emberek többségét velük kapcsolatban és válaszolunk a Google-ban felbukkanó kérdésekre.

Amire a legtöbben keresnek: Jolly és Suzy házassága és válása

Olyan párról beszélünk, akik a színpadon és a magánéletben is egymás mellett álltak. Suzy, vagyis Királyvári Zsuzsanna, és a nála idősebb Jolly, vagyis Tarcsi Zoltán 2006-ban találkozott először, legalábbis egy 2009-es Fókusz-riport szerint. Suzy kezdetben „csak” táncoslány volt a Románcokban, ám később szerelmes duettekben bontakoztatta ki póthaját és hangi adottságait. És a munkakapcsolatból hamar szerelem lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

✨Királyvári Suzy (@suzy_kiralyvari) által megosztott bejegyzés,

„Megláttam Suzyt a színpadon, és hát nekem, aki nagyon szereti a nőket, egyből megtetszett. Mondtam is, hogy nekem ez a lány kell… Ráadásul az ilyen Playmate-lányok, mint ő, nem nagyon szeretik a mulatószenét, de Suzy imádja” – mondta a mulatósguru a Fókusznak tizenegy évvel ezelőtt. De nem volt ezzel másképp Suzy sem.

„Zeneileg, kinézetileg és emberileg is nagyon megtetszett nekem Jolly. Pont hozzám van teremtve.”

Két évvel a megismerkedésük után pedig Jolly megkérte a szerelme kezét. A lakodalom felvételeiből még videó is készült, a találó Asszony lett a lányból című nótához. A videóban látható a limuzinos vonulás, a galambreptetés és olyan smárolás a polgári szertartás előtt, amibe még az Éjjel-nappal Budapest szereplői is belepirulnának.

2012-ben csak fokozódott a pár öröme, amikor világra jött közös kislányuk, alig kétévesen már szülei mellett totyogott a színpadon, mikrofonnal a kezében. 2014-ben mégis viharfelhők kezdtek gyülekezni a fejük felett. Jollynak ugyanis volt már egy fia, aki az előző kapcsolatából született, és a mulatóssztár akkori nyilatkozata alapján elhanyagolta a fiát, mert újdonsült felesége nem jött ki jól Szilveszterrel.

„Nemcsak a fiamat nem szereti, a szüleimmel sem jó a viszonya, ezért velük sem tudom úgy tartani a kapcsolatot, ahogyan szeretném. A barátaim mindig azt mondták, ha egy nő azt merte volna mondani nekik, hogy nem hozhatod haza a gyerekedet, akkor azonnal elküldték volna őt! Igazuk van! Rengeteget veszekszem Suzyval a fiam miatt, mert nem fogadja őt el. A kapcsolatunk ezért kerül rendszeresen válságba. A családi béke miatt mondhatjuk úgy, őt választottam eddig, de ez a gyűlölködés mindenkit felemészt” – panaszkodott akkor a Blikknek Jolly, és mintha onnantól kezdve egyre csak több probléma lett volna közte és felesége között.

2019-ben már a végleges válásról beszéltek, közel egy évvel ezelőtt Jolly kiköltözött a közös otthonukból. Őszre aztán bejárta a sajtót a hír, hogy a 41 éves Jolly új párja Szuperák Barbara, kerületi nemzetiségi képviselő. A valóságos szappanopera természetesen itt sem ért véget. Barbara a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy ez a házassága nem miatta ment tönkre.

„Régóta ismerjük egymást Jollyval, de a pletykákkal ellentétben csak munkakapcsolat volt közöttünk, barátok voltunk. (…) Én igyekszem normálisan kezelni a helyzetet, ő viszont hiába felnőtt, érett nő, úgy tűnik, egészen máshogy gondolkodik. (…) Egy nő sem szereti, ha a volt párjának fiatalabb barátnője van. Haragszik rám, mert fiatalabb vagyok.”

Ezután jöttek a fordulatok: Jolly Barbarától visszament Suzyhoz, majd újra Barbara lett az előadó párja. Jolly szerint az új kapcsolat ellenére alvászavar és depresszió jelentkezett nála a válás miatt, hozzátette, hogy nehezen viselte azt is, hogy egyes rajongók elpártoltak tőle, s gondolkodott azon, hogy pszichológushoz menjen. Suzy erre kontrázva, igazán csattanós választ adott.

„Jó lenne, ha én is ráérnék a sebeimet nyalogatni, de nem teszem, pedig engem hagytak el. Nem érek rá depressziósnak lenni, pszichológust keresgélni, tengerparton pihengetni. Miért? Mert nincs se régi, se új kedvesem, reggel hatkor kelek, viszem Suzykát iskolába, állok a pult mögött a szüleimmel közös kis üzletben, este tanulok a gyerekkel, hétvégén a gofrizóból megyek fellépni, egyedül kell eltartanom a kislányunkat. Nem érek rá a rajongókat se számolgatni, hogy megvannak-e darabra mind” – mondta a Blikknek az énekesnő idén januárban.

Suzy (Királyvári Zsuzsanna) és Jolly (Tarcsi Zoltán) a mulatós-sztárpár gyermekükkel (Fotó: Nagy Zoltán)

Amire a legtöbben keresnek: Jolly és Suzy otthona/háza

Közös otthonukat néhány tévéműsorban láthatták a rajongók, ahogyan a kertben megtalálható törpét és színes szélforgót is. Ám néhány csibésznek nem volt elég a Fókuszban skubizni mulatósék házát, ők közelebbről is megcsodálták az ingatlant. Bár Jolly szögesdrótot tetetett fel a kerítésre és kamerarendszert építtetett ki, a házba mégis többször betörtek.

„Az ablakon törtek be. Kitépték a falból a rácsot, betörték egy téglával az ablakot, benyúltak és kinyitották. Hál’ istennek nagy értéket nem tudtak elvinni, mert készpénzt nem tartunk otthon. Suzy több ékszerét és medálját vitték el, de nem is az zavar minket. Ezek után hogyan aludjak nyugodtan a házamban, amikor tudom, hogy ilyen gátlástalan tolvajok garázdálkodnak a környékünkön?” – mondta akkor a Borsnak Tarcsi.

Amire a legtöbben keresnek: Jolly és Suzy – fellépések ára és elérhetőség

Mennyi az annyi?! Mindenkit érdekel, hogy mégis mennyit kaszál(t) falunapokon egy ilyen mulatós duó. A Pénzcentrum egy 2015-ös cikkben arról számolt be, hogy az egyik kistelepülésen 800 ezer forintot terveztek a falunapra, ahol abban az évben Jolly és Suzy volt a sztár. A Bors 2019-ben arról írt, hogy a házaspár egy 45 perces műsort 300.000 forint+áfáért tart meg. Emellett útiköltséget is elszámolnak, ami 100 Ft/km volt.  Az egyébként nem teljesen világos, hogy teljesen leálltak-e már a közös fellépésekkel, mivel még találtunk olyan decemberi rendezvényt, ahol közösen léptek fel. A fellépésszervezés telefonszámait mindig feltüntetik a YouTube-videók mellett.

Amire a legtöbben keresnek: Jolly és Suzy – slágerek

Vegyük szépen nézettségi sorban. 11 milliós videóindítást ért el a páros Loca-Loca slágere. Van abban minden: hatalmas művirág a hajban, kigombolt fehér ing a tengerparton, póthajdobálás a parton, és erős mondanivaló dalszövegben: „Loca, loca, loca a szívem csak azt súgja, legyél az én kis párom egy életen át”

Valamivel több, mint 7 millió videó indítást ért el a Gyere, ölelj most át című slágerük. Ott az egzotikus tengerpartot felváltja a búzamező és egy szállodai szoba, aminek ágyán párduc kombinéban fekszik Suzy, és úgy énekeli, hogy Jolly az, aki lángra robbantotta a szívét. Jolly eközben pink ingben a Balaton partján énekli, hogy paraparaparapaprappara. Mondjuk valóban kellemetlen lehet azt énekelni közösen a válás után, hogy „nekem te vagy az életem, a nappalom”, így értjük, miért maradtak el a közös fellépések.

A pár harmadik legnépszerűbb klipje a YouTube-on a korábban már említett Asszony lett a lányból.

Amire a legtöbben keresnek: Jolly és Suzy 2020

Azt már tudjuk, hogy válást, sok sérelmet, egyelőre kevés megbocsátást hozott 2020 a mulatósduó életébe. Jolly egy nyaralással indította az évet, Suzy munkával. A kisírt szemű rajongóknak kedveskednénk ezzel a dallal, és valamiért azt gondoljuk, hogy ennek a mulatósdrámának még nincs vége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top