Sztárok

II. Erzsébet azonnal ráállt, hogy Bond-kisfilmben szerepeljen

A királynőt a filmben a Daniel Craig játszotta 007-es ügynök vitte helikopteren a 2012-es londoni olimpiai játékok helyszínére.

II. Erzsébet öt perc alatt ráállt, hogy szerepeljen a Daniel Craig alakította James Bond oldalán abban a kisfilmben, ami a 2012-es londoni olimpiai játékokat népszerűsítette – derült ki Angela Kelly, a királynő öltöztetőjének visszaemlékezéséből.

A Bors azt írja, II. Erzsébet mindenképpen szöveges szerepet akart. „Természetes, hogy mondanom kell valamit, hiszen megmenteni jött engem” – idézte fel a királynő szavait Kelly nemrég megjelent, The Other Side Of The Coin: The Queen, The Dresser And The Wardrobe című könyvében.

Kelly azt is elárulta, hogy amikor a rendező, Danny Boyle előállt az ötlettel, ő maga kereste fel a királynőt, hogy megkérdezze, érdekelné-e a szerep.

Kiemelt képünk: Daniel Craig találkozik II. Erzsébettel a 2006-os Casino Royale bemutatóján (Fotó: Stephen Hird / Pool /AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top